gzm1234 Kızlar belimde özellikle kuyruk sokumuma doğru bi ağrı var ne yapabilirim? Ne iyi gelir? Ciddi bir şey mi? Lütfen yardımcı olun.
Busra34gms gzm1234 sadece masaj başka iyi gelen hiç bisey yok bende 14+3 üm ve dayanılmaz bel ağrım oluyor bazen korkuyorum artık Allah’a şükür çok uzun sürmüyor
Merveakbb gzm1234 sicak su torbasi koy canim benimde oyle agrim vardi doktora sordum sicak su torbasi koy dedi zeytin yagla masaj yap
1PrensAnnesi gzm1234 sıcak su kesesini doldurup o bölgeye koyun rahatlatır bide magnezyum takviyesi çok iyi doktorunuz size yazar söylerseniz şuan imkan yoksa sade soda içerseniz oda magnezyumlu
Meryembus gzm1234 benimde başladı doktoruma iki hafta sonra gidicem bende ne yapacagmı bilemedim kas gevşetici sürsem mi 5kg aldım 16haftaya kadar kilo mu yapiyor acaba
Merveakbb gzm1234 benim iki gun once hen rahim agrisi hem şiddetli bel agrin vardi sabah 5 kadar uyuyamadm 16 +1 hamileyim
Busra34gms gzm1234 aklına kötü bisey getirme geçiyorsa sorun yok rahim büyüdükçe bel ve kasık ağrısı çok normal kanama olmadığı sürece içini rahat tut bende yaşıyorum aynı ağrıları çok normal
gzm1234 Busra34gms hep ilk olarak kötüsü aklıma geliyor aslında okuyorum hep bu tarz şeyler normal diye ama insan başına gelince bi telaş yapıyor
gzm1234 Meryembus nedenleri arasında kilo alımıda yazıyor ama bence rahim büyüdüğü için oluyor bu ağrılar. Ben bulantılardan hiç kilo alamadım tam tersi 4 kg verdim
Meryembus gzm1234 benim sadece sabahları midem bulanıyordu ama akşamları istediğimi yediğim için kilo aldım malesef
gzm1234 Meryembus evet o yüzden almış olabilirsiniz. Bende bulantı yerine kilo almayı tercih ederdim açıkçası çünkü iştahsızlık ve bulantı çok kötü bir şey