elif0690 NuriyeCengiz Canım bn birinci dozu yeni yptrdım..Bununla alkalı bişy sylnmedi..Sanırım farketmez..
ZeynepKara NuriyeCengiz bende 2. Dozumu bugün oldum aç gittim kan aldılar ama aşı için bişeyler ye öyle gel dedi çünkü aşıdan önce bebeğin kalp atışına bakıyo duyulmaz dedi tok gitmende yarar var
Kajimeraa NuriyeCengiz Canım ben ilk dozunu yaptırdım dün yaptırmadn önce tansiyonuma baktı hemşire aç gitmiştim çok düşük çıktı bi daha aç gelme dedi açlıkla toklukla alakası yok dedi
NuriyeCengiz elif0690 bende ilk dozu yaptırırken aç gittim tahlil falanda verdim de sabah 2.dozum var tereddütte kaldım teşekkür ederim 🙏🏻☺
nciGerek NuriyeCengiz ben de bu sabah 2.dozu oldum. Normalde aç yada tok farkemiyor. Fakat ne olur olmaz diye aç gittim ki iyi ki gitmişim takip için kan aldılar ☺
NuriyeCengiz nciGerek teşekkür ederim benim tahlillerim önümüzdeki ay yapılacak o zaman ben kahvaltımı yapıp gideyim ☺
NuriyeCengiz Kajimeraa bende yaptırdım bugün tok karnına gittim bisey değişmiyor yanı ☺🙏🏻 Teşekkür ederim