Betus-27 Elbet-birgun-kavusacagiz bende kullandım 4 ay felan sanırım 7cm biri 4cm biriydi baya küçülmüşlerdi biri 2cm felan olmuştu diğerini görememişti doktor
Duyguie Elbet-birgun-kavusacagiz kullandım aynı zamanda soğan kürü yaptım 4 yıl önce bir buçuk ayda 6 cm den 1.5cm e düştü soğan kürü de işe yarıyor
Duyguie Elbet-birgun-kavusacagiz internette ibrahim saraçoğlu soğan kürü yazınca detaylı çıkıyor. Hatırladığım kadarıyla sabah akşam taze hazırlıyorsun aç karnına ılık içiyorsun yemeklik kahverengi soğanın dış kabuğunu soyup iki bardaklıl gibi bi suda kaynatıyosun ılıyınca içiyosun yarım saat bir şey yemiyosun sonra yiyebilirsin ama her seferinde taze hazırlaman bekletmemen gerekiyor. İnternetten gene bi bakın isterseniz unuttuklarım varsa diye umarım şifa olur🙂zor bir süreç ağrılı biliyorm çabucak iyileşirsiniz inşallah
Elbet-birgun-kavusacagiz Duyguie hemen bakiyorum cok saolun evet agrisi mahvediyo insani insallah benimkide kuculur hatta yok olur🌸😇
Elbet-birgun-kavusacagiz Duyguie canm mrb bisey sorucaktim sana😌 kist icin sogan suyunu yine adetten sonrami baslamak gerek sen nasil yaptin acaba 🥰nette farkli seyler gordum tereddute dustum yardim edermisin
Duyguie Elbet-birgun-kavusacagiz Elbet-birgun-kavusacagiz inşallah iyi gelir 😊 etkisi olucağını düşünüyorum Çok geçmiş olsun
Elbet-birgun-kavusacagiz Betus-27 insallah benmkide kuculur 3 ay kullancam sonra muayeneye gidecem baya bi tedirginim acikcasi
Orkide33 8 cm kistim vardı ve doktor ameliyat önerdi. Küçük çocuğum olduğu için kabul etmek istemedim. Visanne verdi. 10 ay kadar kullandım. İlk reglimde hamile kaldım.