Ebru_kahramanoglu 24 .haftadayim nefes darlığı çekiyorum arada gogusumde ağrı oluyo yaşayan varmı acaba ?
Busra34gms Ebru_kahramanoglu Haftadan itibaren yaşamaya başladım ben halen devam ediyor cam kapalı duramıyorum evde o derece
Ozgsgr Ebru_kahramanoglu 29.haftam bitiyor aynı şeyi yaşıyorum. özellikle akşam yattigimda daha çok oluyor o yüzden iki yastık ustuste koyup yatıyorum. Birde hamilelikte hep burnum tıkandı üzerine oda eklenince nefesim yetmiyor sanki 🤷
Mom092 Ebru_kahramanoglu o haftadan itibaren benimde cok oluyo bide o haftada coronaya yakalandim ikisi ust uste gelince baya baski yapti nefes almam cok fena oldu 😔 suan bile uyuyamiyorum 27 haftaligiz sag taraf gogsumun alti uyusuyor daraliyorum doktoruma sorucam muayenemde normalmi acaba bu kdar daralmak
3melekannesi23 Ebru_kahramanoglu benim de öyle nabzım da yüksek çıkıyor genelde yemeklerden sonra daha çok oluyor bende mide ye baskı oluyor diye düşünüyorum uyurkende hep soluma yatıyorum ancak başka türlüsü bebek için zararlı asla sırt üstü yatmayın bebeğe kan pompalanmasında sıkıntı oluyor
Ebru_kahramanoglu Mom092 Nefes darlığı şu an bendede başladı akşam bide bacak ağrısı başlayınca iyice çekilmez oluyo bı an önce dogsa diye dua ediyorum artık anne olmak hiç kolay değilmiş cidden daha şimdiden anladım bunu
Mom092 Ebru_kahramanoglu coronadan mi canim nefes darlığın ? Benm coronadan sonra baya arttı bebekte buyudu baya zorlanıyorum son gunler napicam bilemiyorum🤷🏼♀️
Ebru_kahramanoglu Mom092 Yok çok şükür joronadan değilde araştırma yaptım ben denilene göre Bebek büyüdükçe ciğerlere de baskı yapiyomus ondanmis bide sırt üstü yatınca oluyo genelde
Mom092 Ebru_kahramanoglu sirt ustu yatma amann haftanda buyuduyse cok zararlı doktorda diyor sirt ustu yatma sakin diye ben ultrasonda bile sirt ustu yatiyorum iki dk dayanamiyorum bogazim kitleniyo hemen nefesim gidiyo 😣