aytennyilmzz Mbr hamile anneler bir sorum olacakti gece hafta ögrendim hamile oldugumu doktora gitim kese gözükmedi haftaya gel dedi dun gitim baktik kese var ama benim 5 hafta olmasi gerekirken 4 haftalik dedi doktor bide boş gebelikmi acaba
Gizocan aytennyilmzz son adet tarihi ile usg arasında bir hafta on gün fark olur bu normaldir. Senin hesabın sağlık ocağının hesabı son asete göredir bi haftalık döllenme sürecide bunun içindedir. Usg de görünen rahme yerleştiği süredir. Ayrıca 8. Haftada9 da bebeğin kalbi duyulur ondan önce kese çkar. Sabırlı olun minnağınız daha büyümedi bu kadar
Deryasa aytennyilmzz geç döllenme olabilir benimde öyle idi adetlerin düzensiz mi yada polikistik over hastalığın varmı
Asel-2147 aytennyilmzz korkma canım bende de aynı sekilde olmustu beni de bi hafta sonraya çağırmışlardı.Suan her sey yolunda çok şükür 42.haftamdayım pazartesi günü yatışım yapılacak Allahın izniyle
aytennyilmzz Gizocan evet ama korkuyorum kesede beyza bisey var o daha kusuk bebek var diyolar atmak istedim buraya ama beceremedim`
Gizocan aytennyilmzz hiiiç korkmanıza gerek yok 4-5 haftalık gebelik dediniz usg nokta kadar bişey zaten. Bebeği göremezsiniz canlanmadı daha. 9 da inşallah kalp atışları duyulacak. Çok erken öğrendğiniz için stres oluyorsunuz. Sabıelı olun mercimek biraz büyüsün .9 haftada vile hiçbişeye benzetemeyeceksiniz daha 🥰
Hashasim2020 Benim de 5 haftalıkken 4 haftalık çıkmıştı sonra 2 hafta sonra çağırdı doktor yani 7 haftalık olması gereken zamansa çağırdı ve 7 haftalık çıktı ilk başta nokta kadar olduğu için ölçüm yanıltıyor
19231923 aytennyilmzz bizim hesaplamızla onların ki farklı oluyor canım o yüzden doğum da bile 40-41 e kadar bekletiyorlar