Cemrenur Kızlar herkese iyi akşamlar 🌸 31. Haftamiza girdik ama bebeği sürekli göğsümün altında, gerinme kasılma olarak hissediyorum ve rahatsız ediyor. Bu durumu yaşayan var mı önemli bir durum mu acaba doktoruna soran oldu mu 😔
SnFk Cemrenur artık göbek büyüdü malum bebekte büyüdü yeri daralmaya başladı. E haliyle kendisine yer açmaya çalışıyor. Uyanınca gerilmek istemesi de var tabii. Olan sadece kaburgalara oluyor. Bişeycik olmaz annesi. Benim kaburgalarım artık çürüdü diye düşünüyorum 😅
elisas-mom Cemrenur aynı haftadayiz canım bende öyleyim resmen canımı acıtıyor ilk gebeliğim sanki dogurcam sancı gibi oluyor sürekli baskı uyguluyor dönüyor canım yanıyor Dr sordum normal artık büyüdü dedi ama cdden çok zorlu geçiyor ilerleyen haftalarda nolcak bilmiyorum 😊🤦🏻♀️
Toobah Cemrenur ayy benim de öyle 32. Haftadayız kaburgamın kıracak artık diyorum 😄😄 ama normalmiş doktorum öyle dedi. Azcık uzun bebeğiniz
Cemrenur Duygu4444 kiz canımı yakıyor artık eğilemiyorum 😅😅 hayır bi sıkıntı mı var da böyle geriliyor bu çocuk 😑
Cemrenur Duygu4444 yok kuzum kullanmıyorum. Hiç kasilmam ağrım olmamıştı gecen haftadan beri var. O sebep olabilir mi
NeslihannK Cemrenur Benimkide cok assagida ayaklarini vajinamda hissediyorum resmen hapsursam cikicak sanki cocuk 🤭😂