dorukhan_nehirada_moms 835161 dogum ucretine ne kdr dediler size bnde maltepe bolgeye gidiorum ikinci dogumum olcak orda bugun bni cildirttilar
835161 dorukhan_nehirada_moms canım daha yeni benim ki üç aylık onun için hiç sormadım ama neyse vereceğim doktorum iyi çünkü 🙏
Defneli Alaz13 merhaba analık hakkı diye bir imkan var özel hastanelere sorun doğum ücreti nerdeyse yarı yarıya düşüyor herhangi sağlık sigortası olmayanlara devletin sağladığı bir imkan
dorukhan_nehirada_moms 835161 bn 16 kasimda dogum yapcam 2200 du dogum zam gelmis bana 3500 dediler de merak ettim bu arada pendik bolge hastanesi pandemi olmus pandemi hastasi aliolarmis lutfen dikkatli olun
dorukhan_nehirada_moms 835161 bnm muayene ucretim 110 lira ama 90 di her hafata zam geldi suan 110 da karar kildilar neyse artik kontrol den giris yapcam muayene ucretim yok ama tahlillerim yapilcak bide kovit testim cuma gunu pazarteside Allahin izniyle kizimiza kavuscaz
835161 dorukhan_nehirada_moms şu An hemen hemen her hastane pandemi hastanesi olmuş durumda vakaların çoğalmasından ötürü hayırlısı artık dikkat ediyoruz umarım sorun olmaz. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🙏🙏