Eylul58 ogretmmenanne Elhamdulillah az bi bulantı dışında iyiyiz şükür 😊 Rabbim cümlemize sağlık versin sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin 💖
sntn ogretmmenanne özellikle akşamları ve geceleri mide yanması kaynaması dışında iyiyiz çok şükür ☺️
Hafsa3734 ogretmmenanne benim bebeğim hep aşağıda kaşıklarımda hareketleri sözlerde de öylemi 19 haftaligiz
ogretmmenanne Sena34 doktor kesin demem ama kız diyor ve 13-18. Haftalarda bu durum değişmedi 🌸 ama etrafımdaki herkes oğlan diyor 🙈
alininannesiiiii Çok güzel gidiyor çok şükür bi sıkıntımız yok şu iki gündür hareketlerini çok hissetmeye başladım çok güzel bi duygu hep hareket etsin hep hissedeyim istiyorum resmen çok güzel bi duyguymuş sizde de durumlar öyle mi 🧿🥰😊
ogretmmenanne alininannesiiiii ben de hissetmeye başladım artık kesinlikle çok güzel ama gün içinde hareketliyim çok bilemiyorum akşam yatınca bi kıpırdanmalar oluyor 🙏
ogretmmenanne Homeless20 çok şükür her şey yolunda hamileliğimin en dertsiz zamanları diyebilirim 🙏 10 mart gösteriyor doğumu uygulama
Ortmenanne16 ogretmmenanne 18+5 iz bizde. Cinsiyet oğlan inşallah bu kontrolde değişmez valla dolabını az az düzdüm 😊😊 bi kıpırtı bi hareketlilik var hissesiyorum ama tekme mi gaz mi çözemedim
ogretmmenanne Ortmenanne16 bize kız diyor ama kesin kız demiyor bir türlü detaylı ultrasonda da kız gibi dendi 🤷🏻♀️ Bakalım değişir mi bilmiyorum. Alışveriş için hala beklemedeyim
06uysal 20+5 oldum bende çok şükür herşey yolunda. Erkek bebek bekliyoruz bakalım allah hepimize hayırlısıyla doğurmayı nasip ettsin. Haftalar geçtikçe doğum heycanlı alıor beni