Mrymozr Kizlar hangi doktora gidiyosunuz memnun musunuz? Bende 4.5 aylik gebeyim oraya gidicem ama hangi doktor iyi bilmiyorum
Mrymozr Sera34 Bende insallah nasip olursa orda yapicam galiba evimede cok yakin 5 dk. Ama cogunlukla asistan mi muayene ediyo doktor yerine ben 2 kez gittim 2sindede asistan vardi
Sera34 Mrymozr asistanlarda doktor ama banada asistan yapıyor du ultrasonu ama doktor basında duruyordu ben çok memnunum açıkcası 7 aydır özele gidiyordum pişmanım başından gelmediğim için
Mrymozr Barlisko 1 senelik evliyim evlenince buraya geldim. Tam ne diye gectigini bilmiyorum buranın ama sali pazari var ona yakınım
Sera34 Mrymozr hep farklı alıyorum ben hangisi girecegı belli olmadıgı için fark etmez tanımış olurum en azından
Mrymozr Sera34 peki gittiginde kalp atisi dinletiyolarmiydi. Ben en son gittigimde dinleyetemiyorm ama gosterebilirim demişti
Barlisko Bende varsa aynı doktora almaya çalışıyorum yoksa farklı ezgi ceren dallı bide sibel aydını beğeniyorum iyiler
Barlisko Sera34 önceden dinletiyolardi oğlumdada oraya gidiyordum bunda banada.dinletmediler ben özelde dinlemistim diye bişey sormadım