Kizlar bilen bilir zorlu bı gebelik dönemi geçirdim migde bulantım çok fazlaydi hiç yemek yiyemedim 6 ay boyunca neyse lafı uzatmadan konuya giriyim bı gece çok fazla sancım oldu hatsaneye gittim herşeyin normal olduğunu söylediler gece eve geri gelince aşırı kanamam oldu yatağıma geçmişti ta geri gittim doktora yatiriyim seni bekliyelim doğumunu dedi bı santim açılma bı haftaya yakın yattım hastanede nst sancılarım çok yüksek çıkıyordu ama ben sancıları hissetmiyordum en sonunda bana suni sancı verdiler 26 saate yakın suni sancı çektim ama asla acilmam ilerlemedi en son dayanamayıp söktüm sanciyi doktorun yanjna gittim başka bişey deneyin ben dayanamıyorum olmuyo dedim son kez ultrasonla muane etti ve apart topar 10 dk icinds sezeryana aldılar beni bana bişey demediler megersem bebeğim kakasını yapmış doğumdan çıkınca öğrendim belden iğne yaparken canım yanmadı damar yolu daha çok acıtıyo emin olun ve kesinlikle başınızı çok oynatmayin sonrasında çok baş ağrısı oluyo sadece dokunmalari hissettim aci hic hissetmedim ve o an bebeğim doğdu beklediğimden daha küçük doğdu 3 kilo doğdu bebeğim sadece bı kere yanıma yaklasitiedilar geri götürdüler üşümesin soğuk burası dediler ben odaya gittim de beni bekliyordu bebeğim depend gerçekten hayat kurtarıcı ben ilk yuruyuste çok zorlandım tansiyonum düştü yuruyemedim ve hastaneden çıktıktan sonra eve gelince boynum tutuldu hem dikislerin acısı hem boyun tutulması mahvetti beni narkozdan olmuş megersem yan etki yapmış bende ama herşeye değdi bebeğimin yanımda olması uyuması şimdi 18 günlük olduk gaz problemimiz var onunla uğraşıyoruz kimyon tavsiye ettiler iki gündür onu içiyorum biraz faydası oldu doktorumuzda damla verdi biogai diye ama çektim tüm acılara değdi onun yanimda olması kesinlikle normalmiş sezeryanmis hiç takmayın bebeğinizin sağlığı daha önemli herseyndsn sormak istediğin bişey olursa cevaplarım seve seve ♥️♥️♥️