Kubraulupnr Merhabalar, 6haftalık gebeyim ve az önce 9 tane midye yedim ve daha sonra googledn araştırınca korktum birşey olur mu ? Deneyim yaşayan var mı bu konuda
begum1 Kubraulupnr bende 6 haftalıgım dün bende yedim 😂 nefsimi köreltmek için yedim ama bilmiyorum zararı olur mu ? 🧐
ecembugra53 Kubraulupnr canım midye yeme dinen haram hamilelikte de önerilmiyor 😊 araştırıp bakabilirsin içindeki şeylerden dolayı
irva Kubraulupnr Bende ilk zamanlar canım çekmişti yedim ama normalde yenmemesi gerek gebelikte.Doğum olsun bol bol yicem 😅
irva Kubraulupnr Yok kuzum panik olma bir şey olmaz.Bundan sonra yeme daha 😊 ben 33.haftama giricem şimdi.
barbunyaninannesi Benim en sevdigim sey ama sadece goz hakki 1 adet yedim neredeyse 5 aylik hamileyim. Bu surecte doktorlar zararli olabileceğini heleki bayat olursa ilac kullanamiycagimiz icin onermiyorlar..
prensesim35 Kubraulupnr bn 8 haftalıkken 1 tabak yemiştim bişi olmadı çok şükür ama dikkat et bnde bilmiyordum zararını yemeden önce
Kubraulupnr Başlığımı neden değiştirdiniz sizin yüzünüzden kimse bana yardımcı olamıcak burda yeni olduğum için tekrar nerden seğiştirebileceğimide bilmiyorum 😠