gulumse0611 Twinsmomm01 dört hafta kadar olunca gene yapıyolar iyi olmuş insan birqz daha rahat ediyo ozamn kuvez süreleri azalıyomuş hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻😍
Twinsmomm01 hhb53 durup dururken oldu yattıgım yerdende kalkmıyodum annem bakıyodu bana. 17 den sonrada düzen tutmadı zaten hep kısaldı
Mucizemsinseenn Twinsmomm01 gittim canım 1 saat felan evde beklemeyi denedim ama duramadim çok fena oldum ama ne hikmetse nst de sancı çıkmadı 🤔 o kadar kötü oldum ki hiç bu kadar kötü olmamıştım doktor da anlam veremedi sıfır sancı çıktı resmen
Mucizemsinseenn Twinsmomm01 benimde 40 mm ölcttu dun acil de doktor açılma yok dedi eve gönderdi yanlız bişey soracam kuzum ya mesela bazılarının açılma olduğu halde bekletiyorlar sana öyle yapma şansları yok mu
Twinsmomm01 Mucizemsinseenn sancılarım aynı, ne doğuma alıyolar ne yemek veriyolar açlıktan ölüyorum beklicez diyolar sadece 😟
minikbebeklerim Twinsmomm01 bende 32+6 yım serklajlıyım yarın kontrolüm var ama bugün bebek çok aşağı indi yürüyemeyecek kadar baskı yapıyor ama sancı filan yok. Bebekler için ne diyor doktorun kuvöze girerler mi
Mucizemsinseenn Twinsmomm01 aç kalmaya razıyız inşallah almazlar doğuma cige geliştiricinin etki süresini mi bekliyorlar acaba
gulumse0611 minikbebeklerim bnmde çok aşağıya indiler ya bacaklarımı kapatıp oturamıyorum bide tam rahim ağzına vuruyolar sanki hareketler hıçkırıklar hep aşağıda sizinde öyle mi
Twinsmomm01 minikbebeklerim illaki küvez desteği alırlar canım oğlum 2 kilo kız 1850 ama bilmiyorum yanılma payıda olabilir diyorum. Bazende kiloyla alakası olmuyo 2,5 kg doğanlar bile küveze giriyor bilemedim
minikbebeklerim Twinsmomm01 ciğer geliştirici yapıldı bir hafta önce. Doktor solunum sıkıntısı olmaz kilosu da 2 kilo üstünde olursa kuvöze girmez dedi ama ilk kızım da 2330 doğmuştu ama emziremediğim için kuvözde kalmıştı
Twinsmomm01 minikbebeklerim bakalım artık hayırlısı ciğer geliştirici bi 3 hafta önce vuruldum bide bugünle dün
ikizlermom Twinsmomm01 canım çok geçmiş olsun insallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrularını 🙏🏻 Progestan felan kullanmıyor muydun doktorun takip etmiyor muydu nasıl o kadar kısaldı ki 😔 insallah sağlıcakla gelirler yavruların 🙏🏻
ikizlermom Bende bu hafta ciğer geliştirici vurulcam 28 olduk 32 de dogum olmasını planlıyor doktorum ama bakalım insallah biraz daha bekler çünkü benim bebekler çok küçük 😔