Twinsmomm01 8 mm olmus rahim ağzım sancılar deseniz durmuyor doğuma alınıcam 32+3 üz lütfen bize dua edin 🙏🏻 Küçükler daha çok küçükler ama durmadılar 😞 Sağlıklıca kucağıma alayım tek isteğim bu 😞😞😞😞😞😞 Lütfen yavrularımla bana dua edin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
NeslihannK Twinsmomm01 Rabbim yar ve yardimcin olsun kuzum ayetel kursi oku. BI avazda kucağına al insallah Güzel haberlerini bekliyoruz
herbiseyim Twinsmomm01 Rabbim yar ve yardımcın olsun seninde bebeklerinin de size bağışlasın korktuğuna ugratmasin insaAllah 🙏♥️
ygmurnuuur Twinsmomm01 Allah yardımcın olsun güzelim hepiniz sağ salim kurtulun inşallah habersiz bırakma bizi❤
pembemor Twinsmomm01 hiç korkma seninkilerin kilosu iyi maşallah. sağ salim alacaksın kucağına allahın izniyle🙏 dualarımız seninle. müsait olduğunda yaz bize 😘😘
2artiikizannesi Twinsmomm01 rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım inşallah haberlerini bekliyoruz 🤲
Ciwan Twinsmomm01 Rabbim yardımcınız olsun 🙏🏻 Sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah Allah’ın izniyle 🙏🏻
gulumse0611 Twinsmomm01 yeni gördüm postunu merak ettim bnde ikiz bekliyorum nasılsınız acaba üçünüz de inşallah sağlıkla çıkarsınz hastaneden 🤲🏻🌸🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Twinsmomm01 bburcu Ikorella_ melay1997 Hala alınmadım 5 mm oldu rahim ağzı sancı çeke çeke bekletiyolar akşamdan beri alacaz diyorlar 🙁🙁🙁