NeslihanAyanolu Ben 34. Haftadayım gülin hn ile başladım onunla bitireceğim inşallah ben kendisinden gerçekten çok memnunun çok sakin ve Güleryüzlü tek sorun arasanız telefonu açmaz ama watsuptan hemen cevaplar başka sorunuz var ise yardımcı olabilirim
SedaCeylanTucan NeslihanAyanolu benm ilk görüşüm çok açıklama yapmıyor sorunca sölüyor . Daha yolun başındayım diyemi acaba ilerleyen dönemlerde nasıl peki
NeslihanAyanolu SedaCeylanTucan aslında öyle değil ama ben hep eşimle Giderim ona da bana da ayrı ayrı anlatır özellikle ultrasonda falan uzun uzun gösterir belki size öyle denk gelmiş olabilir
SedaCeylanTucan NeslihanAyanolu sanırım şuan söylencek pek bişeyim olmadığı için öyle oldu 8 haftalığım çünkü🤣
Gasimova Bana da uzun uzun anlatir soru sorsam hepsini anlatir..Ben dogum yaklastikca korkuyorum nasil olucak deye..Fiyatlari biliyormusunuz?
SedaCeylanTucan Gasimova kasım ayında arkadaşım gülin hanımda doğum yaptı epiduralsiz memnundu bende o yüzden seçtim. Fiyatıda bu sene 3300 dediler süsleme hariç
NeslihanAyanolu Gasimova sadece Doğum 3300 fotoğraf süsleme isterseniz en uygun paket ile 4300 oluyor maalesef biraz pahalı 😔
SedaCeylanTucan NeslihanAyanolu canım sende gülin hanıma gidiyordun ikili tarama yapmışmıydın bu hafta olucam da
Gasimova Ben 12 haftada sormusdun bana 5600 soylemisdi nese bana farkli geldi.ben yabanciyim bende ozel sigorta var neden bu kadar pahali soylediler anlamadim
Gasimova Bana neden cok soylediler o zaman🤔cok tesekkur ederim turkcen cok iyi olmasa da anladiniz beni😍azeriyim ben
Hcrksk Vedat beyin hastasıyım.kesinlikle tavsiye ederim.güler yüz,gerektiği kadar bilgi,hızlı iletişim hepsi doktor beyde mevcut