Yenianne001 Merhabalar kızlar, 10+2 deyiz. Biliyorum daha çok çok küçük ama sanki hareket hissettim. İyi miyim acaba ? 😅😅 ateşim falan da yok 😄 böyle bir şey yaşayan var mı ? Eder evet ama hissetmeyiz biliyorum bunu yine de yazmak istedim
Srhtzlyh Yenianne001 o zamanlarda bağırsak hareketleri ve damar atışları olunca bebek hareketi sanıp bi tuhaf oliyoruz bende yaşamıştım🤭🤭🤭 16+5te gerçekten minik bir iki bişey hissettim şimdi 27+2 olduk dışardan izliyorum miniğimi🤗
Sermec27 Yenianne001 ne yazık ki su an hareket imkansız canım ilk gebelikse 17 den önce imkansız nabız atması ya da bagırsak hareketleri bepeğin daha 3 cm bebek hareket edemez ultrasonda bile yeni yeni hareket etmeye başlar az daha bekle canım 🥰
Yenianne001 Srhtzlyh büyük ihtimal bağırsak hareketi canım ne bliyim sanki böyle kalp atar gibi karnımda seğirme hissettim
Sermec27 Yenianne001 az daha sabr canım en erken 7 8 hafta sonra en gec 13 14 hafta sonra hissedersin inşallah 🥰
Yenianne001 Sermec27 inşallah canım, belki de kontrolden geldim aklım bebeğimde ondan odaklandım sanırım 🙈🙈