Mrve233 Kızlar hamileliğinde cips yiyen var mı? Benim canım çok istedi dayanamadım aldım yiyorum zararlarını da biliyorum ama sonuçta sigara dahi içen var hamileliğinde bir paket cips daha masum değil mi ? :(
Betim Mrve233 ben gebeliğin ilk başlarında çok dikkat ettim yediğime içtiğime😂ama 20. Haftalarda kendimi tutamıyordum 😬😬bir oturuşta bir paket de yemeyin canım , bi kase Cips yeter çok canınız çekiyorsa 😎
mercimeginanne Mrve233 ben bugün yedim doritos az bişey yemez olaydım baharatı dokundu 🙄🙄 canın çok çektiyse bir iki at ağızına
Gamze08 Bende canım istedi yedim Yani Öyle abartmadan , canın çok isterse küçük paketten alsan yesen birşey Olmaz bence
hulya_1919 Benimde çok istiyor tutuyorum kendimi hiç sevmediğim cipsler aklıma geliyo tutabildiğim kadar tutuçam Mısır patlatıyorum az tuzlu cips yerine sonuçta evde yapılıyor daha masum
Beyzaeyza Mrve233 ben bunu yazarken bile yiyorum 😂arkadaşlar abartmayın hamilelik bir hastalık değil zaten biz insanların normaldede bu şekil Abur cubur yemesi zararlı normaldede yemeği bile abartmamalıyız zaten bu kadar kendini sıkarsan sürekli yemek yemeğe vurursun sıkıntıdan