Sumeyyeyucel İşlemeli hastane çıkışı yaptırdıgınız güvenilir bir yer var mı? İnstagramda rokoko evinin yaptığı işleri cok begeniyorum fakat fiyatlar aşırı pahalı. Kızıma hatıra kalması için hastane çıkışı seti yaptırmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum 🤗🤗
Momtobe54 Sumeyyeyucel alysrababy sayfasına bakabilirsiniz ben ordan rokoko işlemeli isimli tulum şapka ayakkabı yaptırdım 180 tlye 🌸
Edaozmen Sumeyyeyucel ben instagramda minilolabutik te yaptırdım gayette memnun kaldım canım oraya bakabilirsin.
sdtdmrkn Sumeyyeyucel mozitasarim . Kendime yaptırdım yigenime de yaptırmıştım Cook güzel yapıyor ve fiyatları gayet uygun. Bir bakın derim.
Asliahmet Sumeyyeyucel canim ben olivia tasarimdan yaptirdim 3 lu 85 tl kargo dahil cok cokta begendim😍
Edaozmen Sumeyyeyucel 180-220 tl arasında olması lazım modele göre değişiyor, internet sitesi de var ordan bakabilirsin fiyatlarına
Deleted5544 defnehobi_yalova sayfasından yaptırdım 3. aya kadar giydirdim çok kaliteli 3lü takım 60 tlye aldım
MeyraEylulBallisi Sumeyyeyucel defnehobi_yalova sayfasından yaptırdım 10 lu takım 150, yastık 50 tl yaptırdım ben. Çok güzel yaptılar çok memnunum