Nazlicann1993 Merhaba anneler nasıl gidiyor hamilelik ☺️ bu dönemde bebegin hareketlerinin düzensiz olması normal mi
Nesrincente Nazlicann1993 22 haftalıgım suan ama daha yeni yeni hissediyorum ben hareketlerini o yuzden duzenli mıdır onu bile blmıyrm😊
livasmomm Nazlicann1993 25. Haftadayim bende yemek yedikten yarim saat sonra hareket etmeye basliyor yada uzun sure hareketsiz kalinca uyanip kipirdiyor yoksa gun icinde ben hareketliyken o sessiz sakin .
Myssr Nazlicann1993 25teym bazi gunler hareketsiz ama ozellike yorgunken hareketsiz uyuyo heralde sali gitcem yine de sorcam insan korkuyor am onun disinda iyi gidiyo 🥰
Makbule7995 Nazlicann1993 canım ben de 21 haftalık hamileyim bazen çok oluyor hareketi bazen de az değişiyor ama sabırsızlıkla doğmasını bekliyor insan biran önce kavuşmak istiyorsun inşallah hepimiz sağlıklıca bebeklerimizi kucaklarımıza alırız
Mltmbktr Nazlicann1993 Tugee Nesrincente merhaba benim de ilk hamileliğim de hareketi neye benziyor tam anlayamıyorum 🌸
Nesrincente Mltmbktr dönüyomudur yoksa elı ayagımı degıyor bılmıyorum bende cmzemiyorum ama bebegın hareketi oldugunu anlıyorsun zaten
1kiz1anne 25.haftama giricem hala duzensiz birgun cok hareketli birgün cok az hareket ediyor sabırsızlıkla düzene gireceği günü bekliyorum kızlar 🤗💖😇
1kiz1anne livasmomm hazirliklara başladınız mi neler aldiniz mesela sizinle ayni haftayiz böyle olunca sormak istedim😊
Rojda24 Bende 21+4 haftalık hamileyim gündüzleri değilde gece uzanırken hissediyorum bu zamanlar düzensiz oluyormuş bazen hareketli bazen hareketsiz olması normal 😌
Gizemtylnnnn Ben de Şubat sonu Mart başı bekliyorum bebeğimi 19 haftalık olduk ben hiç hissetmedim acaba oluyo bişeyler de ben mi anlamıyorum nasıl bişey sizler nasıl hidsettiniz 😁😁😁🤩😍🥰
Nazlicann1993 Gizemtylnnnn seyirme gibi damar atması gibi oluyor başta elini karnına koyunca hissediyorsun ☺️
Ayseozmenucar 18 hafta sonundayım benım ilk bebek olmadıgından hıssedıyorum hatta zamanları da az çok bellı akşamları çok aktıf ve yemek yıyıp su içince 😊bir iki de toplanma yaptı gobegımın bır yerınd babasına ve ablasına da dokundurdum
Zeyneple03 Ayseozmenucar bnde kızıma diyorum gel konuşalım diye 5 yaşında kızım 23 haftalık bebek erkek sizin ne cinsiyeti
Mltmbktr Nazlicann1993 merhaba benim göbek hizamda öyle put pıt oluyor 21 haftalık hamileyim normal mi ? Yoksa kasıklarda felan mı hissetmem lazım 🥺