Zuhal14 aezgi trendyoldan aldım memnunum (ıft002b)yazarsanız çıkar şuan bakarken gördüm baya düşmüş ben daha pahalıya almıştım
Cesurun_annesi aezgi kulaktan alın mutlaka en sağlıklı ölçümü onlar yapıyor ben braun aldım içinden 21 tane yedek ucuyla geliyor ve evet değiştirmek gerekiyor ama çok maliyetli değil ateş işi riskli allah korusun dikkatli seçim yapmak lazım
htcedgn aezgi braun ve motorola çok öneriliyor. Motorola aldım ben kullanan herkes çok memnun ve fiyatı brauna göre biraz daha uygun
Yasemincanakci Omron markasının kulaktan ölçerini çok öneriyorlar. Ateş ölçer harici kullandığın vakitlerde ekranda oda ısısını gösteriyor bence +1 özellik :)
aezgi Yasemincanakci omronu bende duydum biraz pahalı ama cocuk icin olcağı icin iyisi olsun diyorum bende birde kulaktan ölcenler icin kulak aparatını değiştirmek gerekiyormus sanırım sizin bi bilginiz varmı doğrumu
Cicilibicili Cesurun_annesi merhaba, braun hangi model aldınız acaba? Ben de şu aralar braun bakıyorum da
aezgi Cesurun_annesi trentyol hepsi buradadan falanmı aldınız ne kadara almıstınız birde aparatını bitince nerden alıyorsunuz ne kadar sürede değişmek gerek😁😁 cok soru sormus oldum kusura bakmayın 😀
Cesurun_annesi aezgi aezgi her kullanımda uc değişiyor elektronik mağazalarında ve internetten yedek uç alınabiliyor tekrar ben gitti gidiyorsa indirim varken almıştım 450 TL ydi sanırım IRT 6520 modelini almıştım