Ebru_d ah canım geçmiş olsun keşke şurada güzel haberlerimizi paylaşıyor olsaydık.. Zamanını bekliyor belkide kucaklarımız boş kalmasn inşallah. Bende sancılardan uyuyamadım merak ettim seni yazını gördüm üzüldüm ama hayırlısı olsun belkide böylesi daha iyi sağlıksız olacaktı belkide.. Yazmıştım sana benzer durumlarımız diye hatırlarsın, Bende pazartesine kdr kendiliğinden düşmezse salı kürtaj olucak ama inanılmaz sancılarım var. İnşallah tutunsun bebegim diye dualar ederken şimdi kendiğilinden düşsün diye dua etmek cok zor. Belli mi olur mu düşüklerimizin ardına belki sağlıklı b ir hamilelik bizi bekliyordur tek temennim bu. Rabbim yardımcın olsun canım sabrınıda şifasınıda versin . Psikolojik olarak iyi olmaya çalışmak durumundayız biliyorm üzüldün , üzüldük hayaller yerle bir oldu ama biz ne kdr erken toparlarsak kendimizi o kdr hazır oluruz yeni bir başlangıca. Bedenen iyide olsak psikolojik olarak kendimizi iyileştirmediğimiz sürece hormonlar etkilenecek. Allaha emanet ol cnm benim