Beni çok eskiden bilenler var, buralarda uzun zamandır yoktum aslında. Ben 2018 annesiyim, bebeğimle ilgili çeşitli gelişimleri, kafamdaki soruların cevabını burada buldum.
Herşey güzel ilerlerken 37+4 te çok kötü bir anı olarak kalacak o olayı yaşadım. Aklımızdan asla silinmeyecek, mıh gibi kazınmış bir komplikasyon; plasenta dekolman. Yani plesantanın bebekten önce anneden ayrılması. Biz doğuma diye hastaneye gidip bebeğini mezara koyan bir anne babayız. (Nice acılar var, buna şükür 🤲)
Aradan 2 sene ye yakın zaman geçtikten sonra tekrar bir bebek deneyelim dedik ki şu an 6+1 haftalık hamileyim. Lakin Allah bizi yine sınamayı tercih etti🙏 düşük tehlikesiyle hastaneye gittim, doktorun sabaha düşer dediği kese hâlâ duruyordu eve geldim. Kese düzensiz bebek oluşumu yok… Bütün bu sorunlar içinde sizden dua istiyorum. Duamdır; Allah bebeğimi hayırlı kılacaksa ömrü güzel ve uzun olsun. Hayırlı olmayacaksa sonumuz kolay kısa ve üzüntüsüz olsun. Kürtajsız kurtulayım. Benim duama katılır, aklıma g lmeyen daha güzel dualar eder misiniz? Hamilenin duası kabul olur derler🙏 Allah bana ettiğinizin bin mislini size nasip etsin inşallah. Şimdiden teşekkürler 💐