Ciwan Zuhal14 yeni 32 oldum şimdiden başladı halsizlik yorgunluk bitkinlik ilerki haftalarda ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok 😔
KardelenYB Zuhal14 37 deyim öyleyim kolum kalkmıyor ama ev temizlemem lazım zor geliyor doğum yaklaşınca enerji artar diyorlar o anı bekliyorum sanırım
Zuhal14 Fatmasu0 zorla ev işi yapıyorum artık hiç halim yok hep uykum var inşallah doğurunca geçer yoksa ne yaparız
Zuhal14 irva 36 ya giriyorum pazartesi 32 den sonra yavaş yavaş başladı bende de ne uyku düzeni kaldı ne halim var ne yapmak lazım acaba 🙄
Zuhal14 Ciwan benimde 32 den sonra başladı ama bu kadar değildi bu günlerde uyku düzeni falan da bozuldu iyice bilmiyorum ne yapmak gerekir
Zuhal14 KardelenYB bende öyle duydum sabah kalkınca hafif bi enerji geliyor hah diyorum bugün iyiyim sonra bi bakıyorum bi kaç saat sonra gene uyuyorum hiç sevmiyorum bu halimi
KardelenYB Zuhal14 valla doğsun artık ya hem merak hem bıkkınlık var üstümde hamileliğin su son zamanları zor gerçekten 😩
Ruveydaasker Zuhal14 valla bende ıkıncıye hamıleyım belım agryo gece uykularım harap cocuk dogunca napcaz bilmiyorum
Zuhal14 irva al benden de o kadar hiç bişey yapasın yok hep evdesin insan sıkılıyor hayatım kalmamış gibi geliyor 🙄
Ruveydaasker Zuhal14 mecbur gecyo valla uykusuzlk cok zordu kardesım gelıp beklıyodu bu sefer nsıl olcak bilmiyorum valla ıkı cockla
Zuhal14 Esraaelisa1 umarım doğumdan sonra geçer hem bebişle ilgilenip hem bu kadar halsiz olmayız umarım
Zuhal14 KardelenYB katılıyorum 32-33 e kadar hiç bişey yoktu gezip tozuyordum neşem yerindeydi ama artık bana da bi sıkılmışlık geldi gerçekten bide sürekli herkes arayıp iyi misin doğurdun mu diyo valla daralıyorum 🤭