Meltembilki Testi pozitif olup sağlıklı şekilde atlatanlardan öneri almak isterim 13+5 haftalık hamileyim😞
Ebrutprk Meltembilki belirtilerin neydi canım benimde 10 gündür geçmeyen öksürük vardı 2 gündür de koku ve tat kaybı yaşıyorum başım çok fena ağrıyor bende 37 haftalık gebeyim 😔😔
Mom092 Meltembilki 24 haftallikken gecirdim canim suan 27 haftaligim atlattim sukur bebege bi zarari yok stres yapma kendine sakin kal ve yemene icmene dikkat et bol limonlu su ic sarimsak tursu suyu yogurt flan ye oksurugun varsa zencefil bal karistir ye doktorum ekstra olarak bana youplusun c vitaminini kullanmami soyledi kullandim cok dinc tuttu icerisinde cinko flan var dogal yollarla atlatacaksin canim malesef ilac kullanamiyoruz biz🥴suan durumun nasil ne gibi sikayetlerin var
Hazalveannesi Meltembilki Canım bende maalesef bende yakalandim covid e bugün 3.günüm 27+1 im bende ilaç falan yok tabikide bol c vitamini sirke ile gargara yapıyorum insaalah atlatacağız bu kötü günleri allahtan çok hafif geciyo benim ağrım falan yok rabbim herkezin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağ sağlim alalım kucagimiza🤲🤱🤱
Ebruozyolcu Meltembilki Benimde kayınbabamın pozitif çıktı 3 gün önce bende 14 haftalık hamileyim şuan benimde boğazım ağrımaya ve yutkunamamya başladım belirti olabilirmi 😏
Bacikoglu Ben 5 gündür pozitfim allah düşmanımın başına vermesin ölüyorum resmen ama gecicek ben 33 haftaligim ilaç kullanamıyorum zaten bolbol c vitamini sende kullan
Meltembilki Bacikoglu ağır mı atlatıyorsunuz çok geçmiş olsun. Bende baş ağrısı ve boğazlarda şişlik var 3. Günümdeyimm umarım kosa sürede atlatırız
Kara5166 Bende 2 hafta önce atlattim eşimle birlikte kemik suyu içtik bol bol meyve yedik yediklerine ictiklerine dikkat et canım çok fazla stres yapmamak gerekiyor bebeğe de zararı olmadı şükür Rabbim şifa versin tüm hastalara 🤲
Meltembilki Mom092 sadece baş ve boğaz ağrısı var bugün 3. Günüm inşallah kısa sürede atlatırım teşekkür ederim😊
Fatmamilay Bende dün ogrendim korona olduğumu ama doktor hamileler kolay atlatıyor dedi ilaç vermedi ben bol bol meyve yiyorum genellikle çorba içiyorum tuzlu suyla gargara yap korkma bebeğe zararı yokmuş zencefil çayı ıhlamur iç bide limonlu su iç bol bol
Meltembilki Fatmamilay önerileri merak ettim içim rahat etti bu forumuda yapınca😊 sizede çok geçmiş olsun