imren91 Kızlar günde 6 kez ölçüm yapıyorum. Cihaza taktığım çubuk bitmek üzere. Eczaneden direk mi alınıyor, yoksa doktor tekrardan mı yazıyor?
Burcuu3761 imren91 tekrar yazıyor canım eczanedende alabilirsin ama aralarında fiyat oynuyor 5 tl kadar falan
Ftmsrkn imren91 direk te alabilirsin ama fiyat yüksek 45 tl biz sürekli direk alıyorduk ama pahalı oluyor rapor çıkartırsan ama bu kadar olmuyormuş yada yakınında raporu olan varsa yazdırsın alsın benim annem şeker hastası raporu var ben artık o şekilde yapacağım onlar alıp bana gönderecek
imren91 Burcuu3761 Bir şey soracağım , ben ölçümü 2. kez tekrarladığımda farklı sonuç çıkıyor arada. Acaba cihazda mı bozukluk vardır.
Ftmsrkn imren91 bende aynı sorunu yaşadım aldığınız da ayarını yaptırsaydınız belli bi ayarı oluyormuş onun bende sonradan öğrendim ama şimdilik kafanı karıştırmamak için ilk ölçtürünüz yaz
imren91 Ftmsrkn Ayarladı ama tekrardan baktırayım ben . Çünkü bi ölçüyorum 90 bi ölçüyorum 74 . Bu kadar fark olması tuhaf
Ftmsrkn imren91 yine fark çıkıyor ama fazla değil 1 yada 2 fazla oluyor yada eksik fazla bi fark olmuyor