Kızlar merhaba
Ben her allahın gecesi yatmadan önce hep dua okurum öyle yatarım o gece dualarimi okudum bir dilek diledim rabbimden bana hayırlı evlat eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde nasip et inşallah rabbim dedim. Rüyamda bana gökyüzünden iki tane melek kucagima simsiyah saçları olan erkek çocuk verdi cok ağlıyordu meleklerden bir tanesi bana emzirmemi soyledi bnde ama benim sütüm yokki hem nasil emzirecegim diye sordum var sen emzir sık memeni dedi hakkatten sıktım süt geldi ben bebegi emzirdim bebek uyudu sonra telefonumun saati çaldı sabah namaza kalkıyorum devamli saati kuruyorum namazımı kıldım sonra gene yattım uyumusum gene rüyamda aynı melekleri gördüm bana bir oglum olacağını ve cok hayırlı bir evlat olacagini söylediler sonra bn saat 9 gibi uyandim ilk önce banyoda lavaboda suyu actim rüyami ilk suya anlattim bizde öyle derler su akar yolunu bulur. Sonra eşime anlattim inanmadi bana dalga gecti benimle güldü gitti aradan iki gün geçti esime test aldırdım yemin ederim o sabahı hiç unutmuyorum namaza kalkmistim gene dedim önce test yapim sonra namaz kilayim sabahın 6sı ne zman ikinci çizgi belirgin olmaya başladı evin içinde çığlık attm aglamaya basladim allahima nasl sükredecegimi bilemedim hemen sabah namazimi kildim arkasndan şükür namazimi kildim esimi uyandirdm ona müjdeyi verdim 🤗 5 sene sonra gelen mucizem allahima bin şükür rabbim sağ saglim kucagma almayi nasip etsin inşallah. 😊 allahim isteyen herkese de tez vakit nasip etsin inşallah 🙏❤🌸