ozlmrdmm 6 buçuk haftalık gebeyim başından beri geçmeyen sarı renkte akıntım var ve rahatsız ediyor artk bu durumu yaşayan varmı doktora söylediğimde rengi koyu değilse problem yok dedi o kadar sizce normalmi ..
MirayGuldali ozlmrdmm 26 haftalıkım hala akıntım war hala😳 Doktor bikaç kez numune aldı akıntıdan ama bişi çıkmadı,benim de aynı sarımsı renkte,ağır bi kokusu olmadığı sürece sıkıntı yokmuş.Günlük ped kullan en iyisi o🤗
Duru999 ozlmrdmm malesefki o pesimizi birakmicak🥺 29 haftayim hala var ve kokusuzsa yogun degilse normal ama cok rahatsiz edici durum( gunluk pedler onerilmiyor. Her gun hatta her saat camasir degisdirmek zorundayiz saglik icin
Meduva ozlmrdmm Bnde 5 haftalik hamileyim ayni sorun bnde de var ama ben çözumünü buldum iç çamaşırları mı ayrı bir leğende kaynar suda sabunla yıkadim birde ağlarinı ütüledim iki üç kere de ılık suya sirke koydum taratlandım oda çok işe yaradı.
ozlmrdmm Zuzu3321 geçmiş olsun canım bizdede öyle durumlar günlük ped olmadan imkansız duramıyorum korkutuyor da sürekli bişey oldu sanıyorum
Tgbcyln Benimde öyle başından beri doktorum da normal olduğunu söyledi 20. Haftamdayım hala aynı malesef 😞
ozlmrdmm MirayGuldali aynen öyle bende günlük ped müdavimiyim ama onada zararlı diyorlar geçer inşallah
Ozgebyr ozlmrdmm ben 38 haftalığım aynı akıntı basından beri var normalmiş çamaşırınıza gelince rahatsız olursunuz ben bekarligimdan beri de normal akıntılar olduğu için hep tuvalet kağıdı sıkıştırıyorum vajinaya akıntı pecetede kalıyor benide hiç o yüzden rahatsız etmiyor iç kısımda kaldığı için çok rahatım valla bunu herkese hep tavsiye ediyorum büyük kolaylık her tuvalete girdiğimde onu atıp yenisini koyuyorum herkese tavsiye ederim günlük ped falan nefret ediyorum ben ıslak ıslak oluyor 😀
Ozgebyr Ozgebyr bunu okuyun kızlar büyük kolaylık valla yoksa dakika başı çamaşır nasıl değiştirelim iki yaprak tuvalet kağıdını katlayıp tam akıntı gelen delik kısmına ucundan sıkıştırın hissedilmiyo bile deneyin dua edersiniz😂