Kbrklnc gecen ay adetin 19. Günü görmüştüm yani adet bittikten 10 gün sonra

Kbrklnc canım adetin başlayana kadar yapman gerek her ay yumurtalıma farklı olır ayni gün olmaz doktorum demişti devam et şakın bırakma

insan_insan ya ne güzel 🥰sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah Rabbim 😇

Kbrklnc ben sürekli doktora gittim hep yumurtalarim çatlıyor mu diye çünkü benin adetim sürekli düzensizdi allaha şükür çatlamış sonra doktor belli bir gün verdi 3 gün iliski olcak dedi simdi de allaha şükür 5 haftalık hamileyim 🤗🤗

Meduva yaa ben genellıkle duzenlı adet goruyordum 4 5 ay once 2 ay 5er gun gecıktı adetım bırde gecen ay 6 gun gecıktı suan 11.cı gun yumurtlama görmezsem bende gideceğim doktora

Meduva Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah 🥰❤️

Kbrklnc
        Bence hic bekleme doktora git derim insallah güzel haberler alırsın canim sende o duyguyu yaşarsın insallah 🤗🤗

Meduva buraya tasınalı cok olmadı acıkcası tam bilmiyorum yerini yurdunu😇

Kbrklnc aynen canım öyle yap 😊 gerisi gelecektir gerisi Takdiri ilahi ama sunu söyliyim stres şakın yapma cok etklilyor

Kbrklnc sanırım öyle ben yumurta takibinden sonra öğrendim öncesinde hep 14 15 inde oluyor bitiyor diye tahmin ediyordum ama her ay çok degiisyormus

Kbrklnc canım benim ki bu ay adet bttikten 8 gün sonra oldu ama hala teste devam ediyorum adete kadar devam et sende