Kbrklnc Kızlar adetınızden kac gun sonra yumurtlama gordunuz 11.gunum bugun hala görmedim test ile takip ediyorum
ecembugra53 Kbrklnc canım adetin başlayana kadar yapman gerek her ay yumurtalıma farklı olır ayni gün olmaz doktorum demişti devam et şakın bırakma
Kbrklnc ecembugra53 görene kadar devam canım görmezsem doktora gidecem her ay olmuyoda bazı aylar gecıkmelerımde oluyo
blueberyy00 Kbrklnc sanırım öyle ben yumurta takibinden sonra öğrendim öncesinde hep 14 15 inde oluyor bitiyor diye tahmin ediyordum ama her ay çok degiisyormus
Meduva Kbrklnc ben sürekli doktora gittim hep yumurtalarim çatlıyor mu diye çünkü benin adetim sürekli düzensizdi allaha şükür çatlamış sonra doktor belli bir gün verdi 3 gün iliski olcak dedi simdi de allaha şükür 5 haftalık hamileyim 🤗🤗
Kbrklnc Meduva yaa ben genellıkle duzenlı adet goruyordum 4 5 ay once 2 ay 5er gun gecıktı adetım bırde gecen ay 6 gun gecıktı suan 11.cı gun yumurtlama görmezsem bende gideceğim doktora
Meduva Kbrklnc Bence hic bekleme doktora git derim insallah güzel haberler alırsın canim sende o duyguyu yaşarsın insallah 🤗🤗
Kbrklnc ecembugra53 buraya yenı tasındım tam bılmıyorum bu ay yumurtlama görmezsem diğer ay adetımın 3.gunu giderim canım kontrole
ecembugra53 Kbrklnc aynen canım öyle yap 😊 gerisi gelecektir gerisi Takdiri ilahi ama sunu söyliyim stres şakın yapma cok etklilyor
Happykariner Kbrklnc canım benim ki bu ay adet bttikten 8 gün sonra oldu ama hala teste devam ediyorum adete kadar devam et sende