symslmz Kızlar kalıpları nasıl bilgi verebilir misiniz ? Sütyenleri düz penye olanlardan değil de cupsuz emzirme sütyeninden alan var mı
Hurmuz16 symslmz benim kuzenim kullanıyor kalıpları çok darmış canım bende alıcaktım dar olduğu için kalıpları bedenini bulamadım en büyük 42 var zaten kalıpları dar olduğu için almadım 🥰
Folikasit23 symslmz ben bugün demedim gögüs altında problem yok ama gebelikten dolayı gögüsler zaten şişiyor gögüs kısmında ki sünger alanı inanılmaz küçük gögsün yarısı dışarda kalıyor yani bide hep bitişik gögüslüler için yapmışlar benimkiler ayrı yanlardan etler fışkırdı kendimden soğudum 😂😂 asla ama asla önermiyorum gögüsleriniz küçükse tabii ki alabilirsiniz 🤷🏻♀️
symslmz Hurmuz16 aa öylemi normalde lcwnin kalıplarında hep bi beden küçük alırdım geniş diye camasırları dar mı yapmışlar 🤦🏻 Tesekkür ederim 🙏
Hurmuz16 symslmz rica ederim canım ama zayıfsan kullandığın bedenin bi üst bedeni alabilirsin canım 🥰😍
elisas-mom Ben kullanıyorum hem cok rahat,hemde çok iyi duruşu. Bedende aynı bedenimi aldım tam oldu zaten deneyebilirsiniz alırken de. Emzirme sütyeni şeklinde ama ben şuan hamileyim daha rahat kullanım diye aldım. Tavsiye ederim 🌺
symslmz elisas-mom magazalarda bulamıyorum bedeni veya ürünü o yuzden uygulamadan sipariş vericem teşekkür edeeim 🙏