Nurr32 Kızlar 33 haftalık hamileyim aşırı kilo aldım çatlaklar ve vücutta gevşeme oldu vücut sıkılaştırıcı kremler hamileyken kullanılır mı bilginiz var mı yoksa tehlike mi ? 🤦🏼♀️
Momtobe54 Nurr32 artık kullansanızda fayda etmez hamileliğin başından beri kullanmadığım krem yağ kalmadı çok kilo almadımda ama çatır çatır çatladım 😭
Yildirim35 Nurr32 25. Haftadayım canım 4 kilo aldım ama az az çatlağım var tamamen vucudunun yapısı ile alakalı 🤦♀️
Busraa72 Bende 32 yım karnımın alt taraflarında kırmızı çizgiler oldu sadece bebek yağı kullanıyorum diğer kremler çok pahalı onlara vereceğime çocuk işi bitince lazere gitmeyi düşünüyorum aynı paraya denk geliyor çünkü
Nurr32 Busraa72 kuzum kırmızı çatlak izleri için tesadüfen pişik kremini sürmüştüm geçirdi istersen bır dene ama bol bol sür ve kurudukca tekrarla 3 -4 güne tamamen geciriyor 🙂beyazlayinca geçmiyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😭
haziranin25i 3 aydan itibaren başladım 6.ayimdayim hala bir çatlama olmadi 12 kilo almama rağmen 🌼 6.aydan sonra ne olur bitmez bilmem 🤗
Nurr32 haziranin25i inşallah birşey olmaz tatlım herkeste olacak diye birşey yok birde genetikle alakalı diyorlar çatlak için 🥰
Nurr32 Asel-2147 tek derdimiz çatlakta değil ki guzelim birde alınan kilolar var 20 kilo aldım ve 33 haftadayim 😭😭ilk 4 ay yattım düşük tehlikesi kanamalar derken progesteron ilacı da kullandım ye iç yat çok sistim insalar birde aaa sen çok kilo almışsın şişmişsin demez mi 😡🤬🤬
Asel-2147 Nurr32 ayy boşver sen onlara kulak asıpta moralini daha çok bozma sakın.Bende 35 kilo aldım canım durumuna üzüldüm ama 33.haftandaymışsın Allahın izniyle olmaz daha bişey pozitif düşün hep pozitif olsun ☺
haziranin25i Nurr32 evet genetikle alakaliymis ama annelerimizin zamanında çatlak kremleri mi varmış annem çatlamış ben henüz catlamadim. Çatlarsam da çözümleri vardır yahu ♥️ emanetlerimiz sağ sağlim sağlıklı doğsun da gerisi mühim değil 😍
Nurr32 Tugbax68 inşallah tatlım o kadar moralim bozuldu ki normalde kendim veririm şöyle böyle diye moral veriyordum ki taa ki arkamdan ve yüzüme karşı çok şişmişsin diyene kadar tüm moralim yerle bir oldu bir anda ,😭insanlar acımasız
Tugbax68 Nurr32 insanlarin lafi bitmez bosversene zamanla hepsini verirsin bana da sismissin dedi diyen kiside zayif olsada yansam insanlar napacagini sasti