Mercimeginannesi-ozge Sedorika merhabalar bende normal doğum istiyorum ama suni sancılara dayananilirmiyim bilmiyorum ne siddetli bi agrı bu suni sancı
Sedorika Mercimeginannesi-ozge valla o suniden sonrası bende yok sanki suniyi açar açmaz doğdu 45 dk gitti serum ama o arayı hatırlamıyorum
SavasiyoruzBiz Mercimeginannesi-ozge belki suni ye ihtiyacın olmadan kendin doğuracaksın:) benim öyle oldu çok şükür. Epizyo bile atılmadı kesi yok dikiş yok. 9 saatte sancıyla kendiliinden oldu elhamdülİLLAH
Gulya_kh Sedorika Gozunuz aydin :) Bu hatirlamamak bana da cok ilginc geliyor, nasil oluyor da hatirlayamiyorlar diye dusunuyorum hep, enteresan birsey ) Allah atali anali buyumeyi nasip etsin😊
Sedorika Gulya_kh teşekkür ederim darısı başınıza bende öyle şey mi olur nasıl hatırlamıyosun demiştim ama inanın hatırlamıyorum video olmasa inanmıycam söylediklerimi falan hatırlamıyorum 😊
Pink14 SavasiyoruzBiz malesef öyle bi tanıdığım yok doktorum özel kliniğinde yapıyo çatımuanesini 2 kere de çatı muanesi oldum ama bir dahaki kontrol de sorarım yine olmadı perine masajını sorucam yapmalımıyım diye😑
Sedorika Mirac51_Esila ilk sancı geldi evde su açıklık 4 cm olunca sızıntı şeklinde gelmeye başladı nişanda sudan sonra geldi bende sıralama ters oldu biraz muayene esnasında ebe dedi nişanında şimdi geldi diye
Mirac51_Esila Sedorika bende 1santim açıklıkla geldim evde kahverengi lekem geldi hastanede de kanamam geldi şuan bekliyorum
Sedorika Seyma-07 kesiyi hissetmedim öncesinde lokal yaptı dikişide ipin geçtiğini hissettim acı yok sadece en son temizleme kısmı biraz zor oldu kendimi kastım çok oda çok sürmüyor zaten
Sedorika Tazeanne-96 bize açıklamayı önceden yaptılar kesi olursa 3 4 dikişin olur kesi açmazsak dikişsizde doğum olabilir ama makata yada üste doğru yırtılma olursa hem organlara zarar verebilir hemde çok daha fazla dikiş olur dediler çokta büyütülecek bişey değil kesi kafana onu takma bence 1 haftada geçiyor ablamın yırtığı ve birsürü dikişi olmuştu onun daha zor geçti
Sedorika KbraAkyol baskı hissetmedim ama karnım aşağıya indi midem rahatladı tam 1 hafta önce aşağıya indiğini farketmiştim
Sedorika Ebru2114 rezenenin etkisi oldumu bilmiyorum sonradan araştırdım erken doğuma neden oluyor yazıyor belkide denk gelmiştir rezene emzirme döneminde harika bi içicek
Sedorika Rukiyesevgili kesi standart yapıyolarmış küçük bi kesi açtı korkulacak bişey değil hiç vajina kendini toplayana kadar dikişler düşüyor zaten
Mirac51_Esila Sedorika hastaneye yatış yapıldığında 1cm acilmam vardı ama şimdi 3cm e yakın acilmam var sizce normal mi
Sedorika Mirac51_Esila 4 cm e kadar yavaş ilerliyormuş ondan sonra hızlı açılır dediler benim de öyle oldu normal bence senin ilerlemende