27 eylül pazar günü geldi canım kızım bir gün önce yeni doğum yapmış arkadaşıma gittim ve rezene çayı içiyordu bende istedim doğumu tetikliyor dedi ama ben bi etkisi olacağını düşünmedim ve küçük bir bardak içtim gece 11 civarıydı o gece bişey yoktu yattım uyudum sabah 7 de belimden kasıklara vuran ağrım oldu 5 dk da bir olmaya devam etti ben yalancı olabileceğini düşündüm Saat 9 buçuk gibi eşimi uyandırdım sancılar düzenli devam ediyor ama dk olarak aynı gidiyordu kahvaltı yapıp ne olur ne olmaz diye acile gittik sancı çıktı açılma 1 cm diye yatış verdi çıkmak istedim ama suyun azalmış diye yatış verdi 11 gibi servisteydim saat 20:00a kadar düzensiz sancılarım oldu hep 5 dk 10 dk yatınca farklı ayakta farklı ama sancılar dayanılmaz değildi 4 cm de doğumhaneye indirdiler beni Açıklığım 5cm olmuş 21:00 da sunİ taktılar düzensiz olduğu için suni sancı bence çok güzel Bişeymiş 44 dk da açıklığım 10 cm oldu son 44 dkyı hatırlamıyorum hiç sezaryen istiyorum demişim ebe sezaryen istediğine göre 6 cm olmuştur diye gülmüş muayene etmiş ve aslında doğum başlamış buraları Ablamın çektiği videodan izledim çünkü hatırlamıyorum sonra 2 kez ıkındım ve kızım doğdu yani benim öyle 5dk da bir 3dkda bir sancım olmadı son saati hatırlamıyorum derlerdide yok canım derdim gerçekten hatırlanmıyormuş. Rezene içtiğimi unutmuşum onunla ilgisi var sanırım kızımın kilosu ve sağlığı İyi çok şükür yoksa çok vicdan azabı duyardım siz haftanız erken ise içmeyin ama haftası dolanlar bi düşünebilir😊