Cerenora Denize girmek bende çok kasık ağrısı yapıyordu ilk hamileliğimde. Sık sık mayo değiştirip nemli kalmazsan bence sorun olmaz.
Mry Melisct94 doktorum deniz serbest havuz yasak sadece çıkınca hemen üstünü değiştirmen gerekli dedi
Hicranhicran Melisct94 Canım o konuyu bizzat doktoruma sordum denize ve havuza girebilir miyim diye denize girebilirsin sakıncası yok tuzlu su enfeksiyon falan kapmazsın havuzada girebilirsin ancak temizliğine inanıyorsan gir dedi
Secily Melisct94 ben dün sordum doktor gebeliğin en başından en sonuna dek yüzebilirsiniz dedi. Denizi önerdi ama bildiğiniz temiz havuz olursa o da olur dedi sadece ıslak oturma diye uyardı
Secily Hcrksk hamile mayosunu nerden aldınız öğrenebilir miyim ben de deniz mevsiminde inşallah 3-4 aylık olacagım çok şişer mi karnım hangi beden almalıyım hiçbir fikrim yok 😬
Hcrksk Secily canım Boyner’den aldım.hamilelikten sonra da giyilebilecek.bikini gibi ama üstünde tüller iniyor ve göbüş ve totişi de güzelce kapatıyor.özelliği hemen kurumasıymış.300tl ye aldım ben tavsiye ederim