Mrv78 34.haftamdayım,oksapar 8 binlik kullanıyorum,doktorum loğusalığım bitene kadar devam dedi ama doğuma yakın bırakcakmıyım bişi söylemedi, fikir alayım dedim sizlerden..
Nur38 Mrv78 benim doktorum doğum sancın olduğu an bırak dedi(gerçek sancı). Her doktor farklı bir öneride bulunuyor. Doktorunuza kesinlikle sorun, hayırlı doğumlar olsun inşallah 🤲🏻
yasemin333 herbiseyim planlı sezaryende böyle olur bir gün önce bırakılır fakat normal doğum olacak olursa nasıl oluyor acaba
yasemin333 Bayanpanik 4000 lik oksapar kullanıyorum hem de aspirin.Aspirin 32. Hafta gibi bırakılıyor zaten de.Normal doğum için iğne durumu nasıl oluyor bilmiyorum sırf bu yüzden planlı şekilde sezaryen olmak istiyorum.Normal ne zaman olacağı belli değil bıraksan sıkıntı bırakmasan sıkıntı
Mrv78 Hardcandy biliyorsan yada varsa bir fikrin yaz da cevap olarak bilelim bizde bari 😊 beğenmiyosun sanırsam 😁
Emine111 Benim doktorum doğumdan sonrada bir ay kullanicaksin dedi.ecopirin ilacı 36. Haftada kesti şuan 37yim normal doğum olucak inşallah.
Humaninannesi20 30 ekimde doğum var doktor son iğneni 28 ekimde vuracaksın 29 ekimde vurmayacaksın dedi
yasemin333 Humaninannesi20 o zaman sizin sezaryen.Planlı olduğu için bırakılacak zaman belli normal doğum için nasıl oluyor biliyor musunuz
yasemin333 Shuezgidn o zaman normal doğum olacak sizinki her an olabilir diye bıraktırdı.Ama bu şekilde de riskli olmuyor mu ben hergün takardım kafama acaba bir şey oldu mu diye
Erken Shuezgidn sezeryana bir gün kala bırakmak sıkıntı yapar mı korkuyorum bir gün bile kullanmasam? Sizin pıhtılaşma oranınız nasıldı
Shuezgidn Erken bende faktör beş var heterozigot ablam sezeryandan 1 gün önce bıraktı doğum sonrasıda kullanmadı