GaMzeshn Erken doğumu engelleyici ilaçları (nidicard, progestan vs) kaçıncı haftada bıraktınız (ya da bırakacaksınız )ve sonra ne zaman doğum yaptınız??
Dfn42 GaMzeshn benim risk 32 de başladı 36 ya kadar progestan magnezyum bide iğne kullandım haftalık şimdi 37 doldu bı sorun yok şükür
Nurfatma1310 GaMzeshn 12. Haftada bıraktım enfeksiyon yüzünden 6. Ayda doğumunu yaparsan şükür et dedi doktor
GaMzeshn Alminalperen Bende 24. Haftadan beri kullanıyorum 33+1 im bugün doktor 37+3 te bıraktıracağını söyledi. İlaç kullanmama rağmen çok ağrım ve kasılmam var sanki bırakır bırakmaz doğurucam gibi hissediyorum🙂
MystryYYy GaMzeshn rahm agzm bir anda açıldı ve acil serklaj oldum 19 haftalikken. Suan 22 haftaligiz doguma kadar kullanıcaz insallah son haftaları görürüz onceligim 26 haftayi geçmek. Bebegimi sadece dikis tutuyor. 😔
GaMzeshn MystryYYy Benimde üzüntüden açılmam olmuştu 24. hafta da hastanede yattım sabahına kapandı sonrasında hiçbir sorun yaşamadım ama ne zaman üzülüp ağlasam tekrar sancılarım başlıyor rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın 🙏
Nnslhnfr MystryYYy Merhaba bende geçen pazartesi günü serklaj oldum 20. Hafta 25 ml ile. Kasık ağrım ve vajinada batma hissi yaşıyorum. Sizde de böyle durumlar oldu mu? Doktorum şiddetli bir ağrı olursa hemen gel dedi. İlk gebelik olduğu için insan fikir yürütemiyor normal mi değil mi… benzer durumları yaşayanları merak ediyorum
MystryYYy Nnslhnfr benim ilk 10 gun agrim oldu ara ara. Ve biraz sari akntilarm oldu normalmis ilk zmanlar.
Nnslhnfr MystryYYy Teşekkür ederim. Vaktinde, sağlıkla kavuşuruz inşallah bebeklerimize. Çok geçmiş olsun size de.
Zerin1234 GaMzeshn benim 30 haftada vardı fitil kullandım bitince bıraktım bide açılmam ve sancım vardı serum takıldı öyle geçti şuan dikkat ediyorum 35 hafta olduk şükür sıkıntı şuanlık yok eğilme ağırlık kaldırma ayakta fazla kalma yasak onlara dikkat ediyorum
Eceunverkanra GaMzeshn 27.haftadan 34.haftaya kadar kullandim su an 39+2 gunluk hamileyim hala doguramadim 😅