Ciwan Btl_akkrt Hepimize inşallah 🙏🏻Çok çok güzel bir his Rabbim isteyen herkese nasip etsin, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻 sağlıcakla kavuşalım inşallah yavrularımıza.
Ebruyavuz0 Btl_akkrt Bünye ve vücut tipine göre değişir benim iç karnım dardı 2 2.5 aylıkken bile hafif kabarmıştı ☺️
Btl_akkrt Birde böyle birşey var hamile olmayı beklerken çevre abartma belki değilsindir diyor hamile kalınca da ilk aylar olmaz öyle şeyler diyorlar insanın hevesini kırıyorlar hiç böyle şeylerle karşılaştınız mi ben çok baya yani
Btl_akkrt Yildirim35 çok güzel bır duygu ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim🤲♥️
Btl_akkrt gulsahhg olucak değişiyormuş bak kişiden kişiye bende 6. Haftam ama sanki 4 aylık gibi karnım var cikicaktir zamanla
Ebruyavuz0 Btl_akkrt İç karın geniş yada dar olanlar iç karın darsa mesala benim 2 3 aylıkken hemen kabarır ama iç karın genişse 5 6 aylıkta anca büyür o yüzden birçok yerde bunun resmi var her hamile aynı aylarda farklı olur instagramda hamile sayfalarında var mesala 2 kişinin 6 aylık karnı aynı büyüklükte olmayabilir bu tamamen vücutla alakalı 🙂
livasmomm Btl_akkrt zayifsan eger 17. Haftada belli olur balik etlilerde 20.21. Haftada belirginlesiyor benkm de ilk gebeliğim 25. Haftadayiz baya yukarı cikti artık
Btl_akkrt livasmomm zayıf değilim o kadar ama benim karnım zatten var biraz bazen onceden gorenler diyor hamilemisjn diye o zaman o kadar üzülüyordum ki ama şimdi şükürler olsun tutunacak dalim Rabbime binlerce kez şükürler olsun az da olsa şişlik var