Busra3428 Geri sayıma başladık ama hala hiç bir belirti yok doktorum da 2 hafta geriden geliyor dedi sizce bu doğum süresini etkiler mi
ecembugra53 Busra3428 etkilemez canım genetik kaynaklı canım hiç korkma 😊😍 biz de de son günlercanım gün sayıyoruz 😊 Ekim 20 den sonra gelir dedi bekliyoruz olmazsa 28 Ekim Doğum tarıhı bakalım ne olıcak
Merveli61 Busra3428 etkilemez canim. Galiba dogum oncesi herkeste boyle kaygilar var. sag salim kucagina alip evine geliceksin bebeginle insAllah. Rabbim kavustursun banada dua et ❤️
Busra3428 Merveli61 Allahım her anne adayının sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 sona yaklaştıkça daha da panik oluyoruz 😊
Dfn42 Busra3428 adet tarihiniz değişti mi benim fark 10 gün ama degistirdik şuan herşey yolunda ama doğum nasıl olacak neye göre olacak çözemedim
Busra3428 Dfn42 yok valla değişmedi hiç bir şey adet tarihimde bi yanlışlık yok eminim. Ben de hiç bilmiyorum yaşayıp göreceğiz 😊
Dfn42 Busra3428 bende emindim takip yapılıyordu zaten yanlış olması imkansız geç yumurtlama olabilir diye değiştirdik hayırlısı bakalım bekleyip görelim