Sukran34 [bilinmeyen] 27 haftâlik hamileyim benim de mide yanmam cok oluyor ben dondurma yiyorum öyle olunca iyi geliyor.☺
Edbanne [bilinmeyen] aynen, bugün bunu düşündüm, 20. Haftam olacak, 2-3 gündür yanma yeniden başladı anlamıyorum 😒
deletedmom351 [bilinmeyen] Ah canım hepimizin korkulu rüyası mide yanması. 36. Haftam 5 aydır midem her gün yandı ve devam ediyor ne kullandıysam geçmedi hep bir kaç saat rahatlatıyor sonra yine aynı gaviscon şurup süt elma salatalık maden suyu hepsini kullandım faydası yok doğuma kadar böyle olacak. Bebeğin saçıyla da ilgisi yok saçı olan bebeğin annesinde de yanma oluyormuş olmayanında.
Arveninannesi Benimde aynı canım laktozsuz soğuk süt içiyorum bi o iyi geliyor biraz da dondurma yiyorum umarım sana da iyi gelir 🙂
Esma1834 [bilinmeyen] 1 tatlı kaşığı toz türk kahvesi ye hemen 1 bardak ılık su iç. Anında kesiyo canım.
Nesomer Ya benimde bulantım bitiyor kabızlık başlıyor o bitiyor kusma başlıyor 20+3 üm bende valla daral geldi 🙈
Gamze06 [bilinmeyen] saçla alakası yokmuş. Benim kızımda da çok yanardı bundada çok yanıyor şu an bile öyleyim. Rennie duo şurup içiyorum o rahatlatıyor
Sdaonr [bilinmeyen] bende 36 haftalık gebeyim. 34 e kadar sanki ejderha gibiydim. Sürekli midem yansı durdu. Tek çarem rennie şurup oldu. Yiyecek içeçek etki etmedi ö sürekli yanımda rennie şurup ve tabletle gezdim. Baharat eksi hep uzak durdum.
ELifYildiz Bende de 4 5 gündür bu zamana kadar hiç olmadığı kadar mide yanması var. 28+6 yız bu arada. Gaviskon şuruba dayanıyorum ama oda en fazla iki saat rahatlatıyor. 🙁 bir de dikkat ettim susamlı şeyler yediğimde daha da arttırıyor yanmayı
Zera_ER [bilinmeyen] o haftalarda midem yanıyo zamnediyodum ta ki 35 lere kadar🙃 hicbiseymis o korkutmak istemem ama rennie çiğneyerek doğuma giricem sanırım😶