Ozlemkisacik Merhaba kızlar ELİSA isminin yanına güzel isim önerirmisiniz. Yada kız isim önerileri diğer kız bebek bekleyen annelere fikir olur ❤️
ecembugra53 Ozlemkisacik elisa tek başına güzel farklı isim isterseniz Simla eslem sare dünya kumsal masal rüya Mihrimah öykü duru elizan eylül 😊😍
sareninannesi_ Ozlemkisacik canım bizde Elisa koymayı düşünüyorduk anlamını iyice araştırınca farklı şeyler çıkınca koyup koymamakta kararsız kaldık siz araştırdınız mı. Hatta bugün diyaneti arıyorum ulaşmaya çalışıyorum sorup emin olmak için. Biz Elisa Sare 🌸 düşünüyorduk 😊
Ozlemkisacik ecembugra53 teşekkür ederim canım bu arada kızımın adı da öykü beren 2. Si daha farklı olsun dedik 😂
Ozlemkisacik sareninannesi_ eşimde aynı şekilde elisa Sare dedi ama bizim antepde pikniğe gidelim denilmez sahreye gidelim denir 😂😂😂 çocuğumla dalga geçerler diye ben istemedim son 2 ay falan kaldı hala isimde karar veremedik ilk kızımda hemen kararlaştırmıştk oysaki 😂
sareninannesi_ Ozlemkisacik Genelde Elisa kullanılır ama sare de güzel hangisini beğenirse onu kullansın ilerde diye öyle düşündük benimde 50 günüm kaldı hala kararlaştıramadık 😊