Tugce16_ Kizlar vajinal yoldan alinan progestan ne kadar geri itsemde uzansam yarım saatt yine de tekrar camasira çıkmasi hemde çoğu geri çamaşıra akıyor kullanan var mı sizde de böyle oluyor mu lütfen yazin düşük riski için kullanmak zorundaym ama boyle oluyor sizde de böyle mi
minikbebeklerim Tugce16_ kullandıktan sonra bir saat yat demişti doktorum. Ama ilacın geri kalanı mutlaka akıyor çok normal
Tugce16_ minikbebeklerim çoğu kismi mi akiyor sende de , ve normal de de akıntı varmi ben 18 haftaya gircem
Dilek_koc İlaç alması gerekeni zaten alıyor fazlasını dısarı atıyor tortu ve akıntı şeklinde bende kullanmıştım bir süre
Gigy Ben gece kullanıp direk uyuyorum ona rağmen bir kısmı çıkıyor canım çok normal ,eldiven kullan muhakkak tamamı çıkmadığı sürece doğrudur bence ,çoğu kişi yazmıştı idrar da bile nokta nokta beyaz oluyor diye ,benim de öyle
minikbebeklerim Tugce16_ 14 haftadan beri günde 3 kez kullanıyorum 33 olduk. Bazen sanki hepsi geri akmış gibi düşünüyorum o kadar fazla geliyor. Genelde lavabodan sonra çok geliyor.
Mhrbnylcn Bende kullandım geceleri yatarken atıyordum bi daha ayağa kalkmayinca çok akmıyor.sabah uyandgmda geliyor biraz ve gün içinde tuvaletimi yaptikca geliyordu minik minik.sonrada agizdan almaya basladm zaten.oyle zorlaniyorsan doktoruna söyle ağızdan da alablyrsn