dugmeninannesiii Kızlar 9 haftalık gebeyim. Geçen hafta sağlık ocağına gittim bi kağıt verdi gebelik boyunca toplamda 4 kere gidiceğim. Bu normal mi. Sizler kaç kere gittiniz ?
Mirmom dugmeninannesiii sayısını hatırlamıyorum ama evet normal senı takıp etmelerınguzel bıse her gebe anne adaylarını takıp ederler kan degerlerıne bakarlar vıtamın eksıklıgın varmı asıların olur bılgı verırler
Tugce1803 dugmeninannesiii Evet normal. İlk kalp atışını duyunca, daha sonra 20 ve 24 te aşı için. Şimdi de 28 de gidicem son kontrol.
dugmeninannesiii haziranin25i hangi tarihte gitmem gerektiği yazan kağıt. Bide aramıyolarmış ben takip edecekmişim 😀
dugmeninannesiii Mirmom evet doğru söylüyosun canım ama mesela ilk kontrolu taa aralığa vermiş o takıldı kafama
Mirmom dugmeninannesiii haftası var demekkı kuzum mesela saglık ıcagında ne yapılıyosa dokrorunlada paylas oda bılsın
haziranin25i dugmeninannesiii aaa niye aramiyorlarmis? Açıkçası beni de aşılar için aradılar 20 haftamda ve 24 haftamda 12.haftamda kan tahlili istediler. 20. Haftamda tekrardan kan tahlili istediler ama bunların hepsini arayarak yaptılar. Tetanoz aşısı için takip kağıdı verdiler sadece
Sema-akk dugmeninannesiii evet dogru canım bana da tarih yazan bir kağıt verdiler kendim takip ediyorum arayan olmuyor bazen bende unutuyorum bir iki gün geçince sağlık ocağından öyle arıyorlar günün geçmiş gel diye 😊