Oznuryener19 Bakilknur27 12+4 de gittiğim de %70 kız dedi 13 haftalık olunca memlekete gelmek zorunda kaldım bi kontrole gideyim dedim başka bir doktor %90 kızın olcak dedi🌼
Ebrulice78 Ben cinsiyetini 12. Haftada öğrendim ama emin değilim biraz daha bekleyelim demişti 3 hafta sonra kontrole gittiğimizde yani 15. Haftada kesin olarak söyledi
sabirsizsabirli Ebrulice78 12 Ebrulice78 12.haftada söylediği ile 15.haftada söylediği aynı mı oldu yoksa farklı mı?
Ebrulice78 sabirsizsabirli ben özele gittim bebeğin bacağının arasında plasenta olabileceği için emin olmadı doktorum evet 15. Haftada söylediğiyle aynı oldu
deletedmom357 Ben de 13 haftalık öğrendim ama kesin değil dedi sizce degisir mi 3 hafta sonra giderim ama korkuyorum değişir diye daha dediği şeye alıştım bfn
Zeynep248 deletedmom357 ben de 12. Haftada öğrendim doktor bence kız demişti ama inanırmısın o kadar alıştım ki elim karnıma gidince direk prensesim diyorum umarım değişmez tabi kız erkek baş tacı allahım yokluğunu göstermesin ama bir taraf daha ağır basıyor sanki bende 🥰🤷🏼♀️
deletedmom357 Zeynep248 bende şuan öyle bağlanmışım ki değişse hayal kırıklığı tabi oda evlat ama buna alıştım daha sizinki sonradan değişti mi yada aynı canım ☺️ Şuan kaç haftalık sizinki
Zeynep248 deletedmom357 biz şuan 13+6 olduk 16.haftayı bekleyemeyecem galiba gitsem mi diyorum doktora 14 . Haftadan sonra 😅