Hilalylmz58 ha_zesfa yerlesme kanamasi dır dıcem ama çok erken bunun için bende bilemedim ama allah hayra cıkrsın isallah
ha_zesfa Hilalylmz58 amin ins az önce intten araştırdım bazı kadınlarda yumurtlama günü bu tarz kanama olabiliyormus 12 ve 16 inci günleri Evet hesaplayinca 16 günüm oluyor adetten bakalım kiSmet degerlendirmek gerekiyormus bnde degerlendirmistim bakalım bu ay olucak mi Rabbim herkesin gönlüne göre versin içinde de bizim
Denzd Hilalylmz58 inşallah üzülmek istemiyorumda heveslendirmiyorum kendimi inşallah vardır bu sefer kanda çıkar inşallah 🙏🏻
Hilalylmz58 Chucky ay ne guzl bende henüz bı belirtide yok ama bekliyorum bakalım sizinde ayrıca hayırlı olsun saglıkla kucağınıza alin
Chucky Hilalylmz58 amin size de hayırlı vakitte hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah
bebeklerim_ Merhabaa benim adetim salı günü yani 20ekimde olması gerekiyor acaba yarın sabah 5tl lik testlerden yapsam çıkar mı 🙄 bu şekilde adetinddem 1-2 gün önce 5tl lik testlerden yapıp doğru sonuca ulaşanınız oldu muuu🙏🏻
Hilalylmz58 bebeklerim_ çoğu kişi ulaşmış cnm olmadı yap sende negatif sonc verse bile bu sefer adetin gecikmesini beklersin umut hala vardır hasta olmadığın surece
Ftmgl12 Benimde adetime 2 gün var çatlatma iğnesi vuruldu 12 gün bugün test yaptım ama çıkmadı bişey bilmiyorum sonucum ne olcak heralde yok bişey ☹️
Hilalylmz58 Happykariner cnm ne alemdesin benimle beraber bekliyordun ben bugün kan verdim hamileyim🤲
Hilalylmz58 Seva_sevaaaa cnm bende dün ovilasyon testi ile yaptım baktım silik çıktı bugünde adetim iki gün var kan verdim ve sonuç çok şükür pozitif cikti
Hilalylmz58 Happykariner yaa gerçektenmi olsun kuzum yaa bu ay olr isallah ovilasyon drnedinmi hiç yumurtlama gününü takip etsen öle değerlendir istersen bu ayda
Dmlky80 Hilalylmz58 5 gün gecikince evde test yaptım silik çıkdı bı 5 gun daha bekleyip 10 gunun sonunda kan verdım o şekilde ögrendım