Merve1656 ipekk96 hastaneye gittiğimde 5 haftalık olmuştu kalp atışını da duymuştum keseyide görmüştüm 😊
Papatya-20 ipekk96 5 haftalıkken bebegimi 6hafta 4 günlükken de kalp atısını duymustum oğluşumun 💙👶🏼🤰🏼rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin herkesin farklı olur sitres yapma geç döllenme olabilir
Mutluuyuvaa ipekk96 4 haftalık gittim 2 gün sonra gel kese görelim kan testini tekrarlayalım dedi. 4+2 de kese gördüm 6+3 de kalp atışını duydum ama azdı sonradan gittiğimde artmıştı.
BusseBal Merve1656 bende ilk muayenemi 5 haftalık 1 günlük olarak yaptım ama kalbi 7nci haftada duyabiliriz dedi doktor 2 hafta sonra tekrar gelirsin dedi… henüz çok erken dedi.
Deletedmom385 6 haftada bebek kesesini gordum 10 gun sonra gel dedi doktorum bebegi ve kalp atisini duymak icin sali gunu randevum var
ipekk96 Merve1656 vajinal ultrasonla bakıldığını daha önce duymamıştım canım siz erkenmi gitmiştiniz oyüzdenmi vajinal ultrasonla bakıldı
Merve1656 ipekk96 gittiğim de doktor kan tahliline baktı daha yeni büyük ihtimalle keseyi vajinal ultrasonla görürüz dedi alttan baktı sonra kalp atışı da başlamış dedi
Krizantem_ ipekk96 Gectigimiz persembe 5+6 da keseyi gördüm, haftaya cumartesi de randevum var inşallah bebeği ve kalp atışını da görebiliriz 🥰