Berbaby Hanımlar bebişlerinizin kıyafetlerini yıkarken hangi sıvı deterjan ve yumuşatıcıyı kullanıyorsunuz? Toz deterjan ve granul sabunlar kalıntı yapıyor diyorlar ütüleyincede cok koku kalmıyor ben hem güzel koksun istiyorum hem sağlıklı olsun ikisi zor:(
yusra-60 Berbaby bende aynı düşüncedeyim bakalım yorumlarda ne önerilecek ona göre hareket ederiz 😊 duru granül düşünmüştüm ama dediğin gibi kalıntı vs. Oluyor diyorlar makinayı tıkıyormuş birde. Sıvı deterjan alacağım ama hangisi kararsızım 😏
Ckafali Berbaby dalin granül sabun 1 kaşık sabunu sıcak suda eritiyosunuz öyle makinaya koyuyorsunuz kalıntı falan hiç bir şey olmadı yumuşatıcı olarak uni baby kullandım dışarı güneş gören yere astım ütüledim 🙂
Girlpowerbabe Berbaby ben duru granül aldım arkadaşım kullanıyor makinası da yeni daha 1 yıllık ama bir problem yaşamadı hem de sulandırmadan direkt toz olarak koyuyormuş ben de aldım deneyeceğim 😊
Beyzabyk Berbaby üni baby sensitive deterjan ve yumuşatıcısını aldım mis gibi kokuyor çamaşırların güzel kokmasını seviyorum temiz olmuş hazzını öyle alıyorum o yüzden yumuşatıcı kullandım ben çoğu kullanmayı önermiyor ama deterjan kokusuz olduğu için ben aldım yumuşatıcısınıda
Ckafali yusra-60 tabi daha kolay aslında ama çoğunluk sabun kullandığı için bende öyle aldım açıkcası
symslmz cerencann 30 derecede yıkanır bebek kıyafetleri canım. Makinenin bebek ayarı varsa bi bak benimki az sıktırıp 30 derecede yıkıyor. Zaten küçücükler çeker 60 derecede. Battaniyeler de aynı şekilde zaten etiketi varsa görürsün max 30 yazar
Berbaby cerencann en fazla 30 derecede yıkamayı düşünüyorum pamuklular ceker bozulur daha giydirmeden diye korkuyorum güneşte kurutup ütülersek sıkıntı olmaz diye düşündüm ama tabi bir bilen el atsa fena olmaz😃
sinber cerencann ilk başta kısa programda soğuk suyla yıkama yaparsan çekme veya renk solma yapmaz deterjan ve yumuşatıcı koymadan bi kere durulatıp sonra bebek programında 60* 1400 devirde yıkadım hepsini ve hiç bişey olmadı hatta bebek programım 2:30 dk
sinber Berbaby kızımda yaptığım gibi yaptım şimdi oğluma hamileyim nasip olursa. Nasıl yaptığımı üst torunda yazdım deterjan ve yumuşatıcı olmadan durulatma tüm kıyafetlerde etkili
Sedef-sedf Green clean markası da çok güzel bitkisel çamaşır deterjanı baskın bir kokusu yok ben kullanıyorum memnunum👍🏻
Ebru_d Berbaby ben beyaz sabunu rendele miştim onunla yıkamış tım iki kez durulama yapmıştım hem mis gibi oldu hem sağlıklı aradan uzun zaman geçti hala mis gibi kokuyor (bebeğimi kaybettiğim için kullanmak nasip olmadı)
Tugce1803 Berbaby Ben duru granül matik aldım. Ayrıca eritip koyduğunuz birşey nasıl tıkama yapsın. Annem hem bende hemde kardeşimde kullanmış öyle birşey olmadı diyor
Kubrabulutt31 Berbaby Ben unibaby sıvı deterjan aldım dün yıkandı çamaşırlar bugün ütülenecek inş, kokusu çok hafif güzel ben beğendim hemde bebekler için uygun olduğunu araştırmıştım
sinber Berbaby omo baby sıvı deterjan ve uni baby yumuşatıcı ile yıkadım ütüledim yerleştirdim bi hafta oldu ama hala ev bebek gibi kokuyor ariel baby ve dalin deterjanı da denedim ama omo baby daha parlak daha beyaz yıkadı daha çok içime sindi
fatosd84 Berbaby ben e bebekten baby me aldım şimdi yıkıyorum hatta mis gibi kokuyor gayet güzel beğendim yumuşatacı kullanmıyorum
Halimer Berbaby canım ben granülle yıkadım sadece sıvı almadım ama alcaktm dalinin yumuşatıcısını granülüde böyle 2 3 kaşık şeklinde koydım yıkadom birşey olmadı yani yumusatıcı kullanmadıgım icin koku pek yok ama zaten olmasın