Tugbaslan3458 kimler neler aldı fikir amaçlı paylasirmisiniz anne yani besik olarak bebek odasi yaptıysanız onun resimlerini neler aldiniz odalarına paylaşırsanız bizede fikir olur hic bisey bilmiyorum ne alsam ne olur odasına kiz bebek bekliyoruz bide ilk çocuğumuz herseyinde hevesimiz var internetten aldığınız hediyelikler lohusa takimlariniz vs adreslerini de paylaşırsanız çok güzel olur şimdiden teşekkür ederim sağlıcakla alin kucağınıza bebeklerinizi🤲🏻🎈
Ecem20 Tugbaslan3458 anne yanı beşiği olarak prego nun yada sunun baby nın beşiğini almak ıstıyorım yatağımızla birleştirip anneye daha yakın güvenli bir uykusu olabılır dıye onu düşünüyorum odamız tamamlansın paylaşmayı düşünüyorum
Deletedmom54 Anne yani almadim odasına beşik yaptırdım Anne yani için katlanır odadan odaya taşınır bir şey almayı düşünüyorum
askvehuzurum askvehuzurum ben İstanbul kartaldan mağazadan bunları aldım daha gelmedi altakiler hepsi dahil..
Hayalim_s Tugbaslan3458 Genç odası aldık sırf dolap ve şifonyer için tek dolap alcaktım sadece sonra hepsini almaya kadar verdik beşik olarak da park yatak almayı düşünüyorum