Dilanilngi Cinarmom ben yaptırmayı düşünüyorum hemen bi sorun aksilik çıkmazsa inşallah,doğum yazıcağım hastane de yenidoğan sünnet doktorları var bu hafta görüşüp bilgi edinicem,zaten çok ağlıyormuş ufaklıklar bari bu bahanesi olsun 😬
bus91 Cinarmom yenı doğan bız yeğenımı doğdu hafta ettirdik doktor hatta yenileyebilir cok erken dedı cocuk suan.4 yaşında malesef olmamış bıdaha sünnet olacak
Drn-Brc Cinarmom bizim doktorumuz önermedi hatta sünnet olayı tamamen yanlış bence çok araştırdık eşimle biz hiç yaptırmayacağız
Elif_gur12 Cinarmom böyle birşey hiç duymadım sünnetle ilgili çok doktor makalesi okudum bir kere bile rastlamadım böyle birşeye
bus91 Cinarmom 6. Aydan sonra yaptırın bence ama ozmamda diş çıkıyor üst üste gelıyor değilmi ay cok zor bir durum
Mineust Yenidogunca çok önermiyolar sonradan tekrar olmak zorunda kalıyolar en azndan 3 aylık 6 aylık olsun.
Cinarmom Mineust iste bu tekrarlama olayi ve kisa geldigi icin sanirim 5 6 ay sonra yaptırcam umarım tekrarlamaz
Cinarmom bus91 kasım bebeği olacak inş canim kısa geliyor diye zaten nisan mayıs gbi dusunuyorum yine tekrarlama olurmu acaba dogumdan sonra neticede aradan 5 6 ay geciyo
Cinarmom bus91 normalde evet düşünüyodum ilk 7 gün içinde yaptırmak iyi diyolar ama iste kasım bebeği olacağı için erteledim
Mineust Cinarmom canım ilk 7 günde önermelerinin sebebi dikişsiz olması. Ama bunuda çogu uzman önermiyo birincisi tekrarlama olayı ikinciside yenidogan çocukda komplikasyonlar olabiliyo ne bilim sarılık gibi hastalıklarda olabiliyo ya böyle durumlarda bide sünnet olayıyla uğraşmak. Benim eltimde yenidogunca yaptırdı çocuk küveze alındı o kadar pişman olduki günlerce agladı. Benimde şimdi oğlum olcak 6 ayı dolmadan asla yaptrmıcam
Cinarmom MehZey inş canim görüncemde 1 aydan sonra yaptırdı iki günde atlattı bebek.. ama iste tekrarlama olayı olduğu için rafa kaldrdm simdilik
Cinarmom Drn-Brc evet bu şekilde düşünen bi kesim var ilerde bu tercihi çocuğa bırakanlar falan ama dini boyutunu düşününce iş degisiyo tabi bu da Allahin bi emri neticede
esraizmirli Cinarmom Çocugu 1 haftalıkken sünnet ettirmek Peygamber efendimizin sünnetlerinden diye biliyorum çoğu kişide yaptırıyor benim çevremde de var ikiside 1 haftalıkken oldular gayet iyiler sağlıklılar ama doğduktan 1 hafta sonra yaptırın “yenidoğan _2 yaşına kadar yolu var sünnetin daha sonra 6 yaşından sonra öneriyolar malesef aklınızda soru işareti varsa 3 aylık olana kadar bekleyin ☺️
Cinarmom esraizmirli evet sonradan tekrarlarsa üzülürüm iki kere acı cektirmek istemem o yüzden sanırım 6 ay bekleyeceğim