Seyma_sst gynoferon demir ilacı kullanıyor musunuz kızlar bende mide bulantısı yaptı normal mi ki anlamadım
Dilanilngi Seyma_sst zaten ilaca başlarken yan etkilerinden bahsediyor doktor ama siz söyleyin sürekli yapıyorsa ilacınızı değiştirebilir,ben sabaha karşı uyanıyorum o ara içip uyuyorum bide gece uyumadan önce içiyorum uyuduğum için hissetmiyorum ☺️
hulya_1919 Bende çok mide bulantısı yaptı kusuyordum hep doktorum değiştirdi şuanki hiç yan etki yapmadı muadilleri var doktoruna söyle değiştirsin canim
Betulkalkan Seyma_sst aç karna içince bana da o şekilde yapmıştı canım doktoruma söyledim o da gece uyumadan iki saat önce bir sey yeme ve uyumadan önce içip uyumamı söylemişti sende doktorunla konus istersen
Baybymucize Seyma_sst bende de mide bulantısı yapıyor canım o yüzden yatarken içiyorum sabah içince midem çok kötü oluyor
ozsim23 Seyma_sst 4.aydan itibaren kullanıyorum hiç bulantı yapmadı. Sabah aç karnına içiyorum. Sadece kabızlık yapıyor bende.
Nurr33 Bendede ayniydi ac karnına etkiliyordu hatta zorladim ama olmadi . Bu sefer aksam tok karnına çekti doktorum. Rahatladım🙏