ecembugra53 Esma98 bende bu hafta başlıcam doktorum muayene ettikten sonra net bişey şöyleyecek canm bana da normal diyordu ama çatı muayenesi önemli
ozsim23 Esma98 34 haftalığım bugün kontrolüm vardı . Doktorum hurma ve adaçayının 37. Haftadan itibaren tüketmeye başlayabilirsin demişti. Hiç yemedim şimdiye kadar doktorum ben diyene kadar yeme dediydi. 🙂
tgba34 Benim doktorum resmen 38 de başlatacak hurmaya geç değil mi sizce ? Hani vardır bildiği elbette ama çevremde hiç bu kadar geç başlayan duymadığımdan yadırgamadım değil
tgba34 Esma98 bende öyle düşünüyorum ama günde 1-2 adet yemekten zarar gelmez diye yemeye başladım yarın 36+6 olacağım
Semrag03 Esma98 Hurma yedin diye hemen 1 hafta sonra doğurcan diye bişey yok ki 3 gün sonra yemeye başlayalı 1 ay olcak daha bişey yok. Hem bebeğe de kilo aldırıyormuş
tgba34 Semrag03 benim de yok ki 36+5 haftalığım erken değil ama bilemedim vardır doktorumun bildiği 🤷🏻♀️
Esma98 Semrag03 hemen 1 haftada doğuralım demiyorum zaten hanımefendi :) haftamın şuan başlamak İçin ideal olduğunu düşündüm ve sizlere de sormak istedim. Ama üstteki hanımefendinin 2 haftası kalmış onun başlamış olması hızlandırır ve tam vaktine denk getirir
Semrag03 Esma98 pardon ben yorumunuzu yanlış okumuşum doktor daha yeme erken dedi diye anladım kusura bakmayın 🤦♀️
Fatmasu0 Momtobe54 kusura bakmayın dahil oldun konuyu ya 5 yada 7 tane yemeniz daha iyi olur hurma tek sayı şeklinde yenir
KNilay Kusura bakmayin arkadaşlar ilk hamileligim bilmedigim icin soruyorum 🙂 doktorumuz mu oneriyor yoksa biz kendimiz mi baslicaz ? Ve ne icin hurma yiyoruz ? Beni aydinlatirsaniz cok sevinirim 🙏
theAna KNilay doğumda kolaylık sağlıyor, rahim ağzını yumuşatıcı etkisi varmış. Ayrıca vitamin bakımından da zengin
Momtobe54 Fatmasu0 ebe bu şekilde söyledi bende öyle yiyorum dini açıdan öyle doğru söylüyorsunuz ama onun dediğinin dışına cıkmak istemedim 🤷🏻♀️🤦🏼♀️
theAna 35′e kadar 1′er tane yiyordum ben 35ten sonra 3 tane yemeye başladım. 5 tane öneriliyor sanırım öyle okumuştum ama ben üç tane yiyorum