Selam kızlar midemde sürekli hazımsızlık var soda içmeden duramıyorum doktora sordunuz mu hiç zararlı mı diye hiç aklıma gelmedi benim sormak

• [silindi]

Kubra2kat soda çok yararlı içerisinde ki minerallerden ötürü. Ben günde 1 tane mutlaka içiyorum abartmamak kaydıyla zararlı değil

Günde 1 tane içebilirsin fakat daha fazla ićme dedi bana...Aynı sıkıntı bende de var. Sakız çigniyorum.gaviscon kullanıyorum

Kubra2kat doktorum bana günde 1-2 tane içebilirsin dedi ama daha fazla içme dedi bende bazen 1 bazen 2 tane içiyorum

İçindeki asitten zararlı olduğunu söylediler futbol oynayan arkadaşım var bize bile yasak sanada sakincalidir doktoruna sor dedi supheye düştüm

Kubra2kat cok faydalı cnm soda ben içemedim diye şuan magnezyum içiyorum kasik ve kramplar için iç bence ama sade meyveler şeker içerdiği için önerilmiyor

[silindi]

Kubra2kat kizlar soda degil maden suyu olmasın o?
        Soda da ekstra eklenmis biseyler var ama maden suyu tamamen dogal o yüzden izin var.emin olmamakla birlikte böyle biliyorum

AyeGnl meyvelileri normal zamanda bile zararli bence sonucta aroma ekleniyor yapay bişey

• [silindi]

Elifdilara hanımefendinin soda deyişini ben maden suyu olarak algıladım. Meyveli olsa söylerdi diye düşündüm

AyeGnl sade tabiki de meyveliler sağlıklı değil Şeker deposu ve minarel yok onlarda

Kubra2kat
          Günde 1-2 sen fazla içmeyin fazlası içindeki tuz oranı yüzünden tansiyon yükselmesine neden olabilir sade olanı faydalı