Purpura26 Rüyamda yine test alıp yapıyordum ve pozitif çıkıyordu. Sizce bugun alıp yapsam varsa çıkar mı? Adetim 1 gün gecikti. Yumurtlamayı geç gördüm bu ay. 12. Günü bugun yumurtlamamamın.Ya da 2-3 gün daha adetimi beklemelimiyim çok kararsız kaldım.
Purpura26 Papatya-20 hayalim13 Nazan123 Yaptım ama negatif erken gebelik testi yoktu normal aldım. Olsa silikte çıkardı diye düşünüyorum. Neyse en azından hamilemiyim diye beklemicem
haziranin25i Purpura26 ben senin yerinde olsam 1 2 gün daha beklerdim. Bilinçaltın o kadar hamile kalmaya endeksli ki rüyanda bile görmüşsün kuzum 🤭
mercimeginanne Purpura26 direk kan ver içinde şüphesi kalmasın. Şimdi testtıkmazsa 2 gün içinde de adet olmazsan bu seferde acaba şimdi mi yapsam diye heyecan yaparsın
Ebrulice78 Bencede birkaç gün daha beklemelisin yada şimdi yap idrar testini negatif çıksa bile 3 gün sonra tekrar yap
hayalim13 Purpura26 canım bende rüyamda görmüştüm testin pozitif olduğunu hatta arkadaşımda beni görmüştü rüyasında test yapıp pozitif çıktığını hiç bir hamilelik belirtisi yoktu kırmamak için yaptım hamile çıktım bence yapmalısın hayırlı haberini bekliyoruz😊
Papatya-20 Purpura26 bende aynı rüyayı gördüm ve test yaptım 1 gün gectikten sonra be cift çizgi istersen erken gebelik testi al hem kasar test al kız ayyy inşallah vardır buraya at test yapınca saglıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah rabbim 🙏🏻 💛
sophia Purpura26 yumurtlamadan 14 gun sonra adet olundugu icin daha senin adetine 2 gun var canim. Ama ben 11.ci gunde idrar testinde gordum cizgiyi. Sen de dene istersen varsa kesin cikar
Nazan123 sophia peki erken yumurtlama olmuşsa yine de adet aynı zamanda mi gelir yoksa yumurtlamadan 14 sonra mi
sophia Nazan123 Purpura26 Kizlar benim yumurtlama sorunum vardi. İlacla bazen 21.gun bazen 17. Gun hatte 12. Gun yumurtluyordum. Yumurtlamanin ustune 14 gun sayip gun veriyodu doktorum. O gun adet tarihin. Olmazsan test yap diye. Her seferinde de 14 gun sonra adet oluyodum. Doktor diyodu bunu yani yumurtlamadan 14 gun sonra adet olnur diye. Simdi hamileyim cok sukur darisi isteyen herkesin basina.
Papatya-20 Purpura26 kız ben ilk gebeliğimde 15 gün gecti adetim hep negatifti 16 gün cıktı çift çizgi sen yinede dikkat et kendine gec döllenme olabilir ben adet olcakken 1 hafta önce hamile kalmısım geç döllenmeydi doktor ihmaline geldi kaybettim o bebegimi şimdiki hamileliğimde öyle 1 haziran adet tarihim ben 25 mayısda hamile kalmısım yerleşme kanamasını adet sanmışım